Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyyyyyyyyyy.

siedze sama w sylwestra, ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość yyyyyyyyyyyyyy.

i czemu???

Gość yyyyyyyyyyyyyy.
?

Gość serektertar
ja tez siedze sam.. z wlasnego wyboru.. troche zaluje .. ale to taki sam dzien jak kazdy inny tak naprawde... bawic mozemy sie cale zycie :)

Gość kajuska30
Ja tez w domu przed tv, ale sie ciesze zero tapety na buzi - skora oddycha:) I jutro obudze sie wypoczeta i zero kaca, i zygania:)

Gość yyyyyyyyy.
a mi smutno bo siedze sama bo nie mam z kim gdzie isc.. a zycie leci, wspomnienia stracone..

Gość nianiadobraradahej
Też sama ale przestałaM KOCHAĆ i czuję jak staję się wolna :)

Gość upsupsups........
ja też prawie sama :( właściwie wszyscy co na codzień mnie zadręczają swoimi problemami, właśnie dzisiaj zniknęli wraz z nimi- akurat dzisiaj nikt ode mnie niczego nie potrzebuje... szkoda słów... jest mi strasznie przykro z tego powodu :(

Gość yyyyyyyyy.
no wlasnie ludzie ludziska. są zeby im pomagac a ze szczerego doruchu serca zauwacyc czyjes problemy to juz nie łaska czesto.. ide spac bo i tak nie mam czego swietowac.. pozdro wszyscy samotni i opuszczeni i pogubieni smutni ludzie oby szczescie i do nas sie kiedys usmiechnelo..

Gość upsupsups........
ja cały czas mam taką nadzieję :) również życzę wszystkim, aby już nigdy nie czuli się samotni , oby ich marzenia się spełniły i żeby znaleźli to prawdziwe szczęście!!!!! WSZYSTKIEGO CO DOBRE W NOWYM ROKU!!!!!!!!

Gość do yyyyyyyyyyyyyy.
też jestem sam i moge Ci towarzyszyć nie tylko w Sylwesrea ale i co noc: http://img187.imageshack.us/my.php?image=image002ky2.jpg Jeśli Ci odpowiadam pod względem aparycji,daj znać i to szybko , bo wzicie, dzięki netowi, mam doskonałe, nieśmiało wspomnę, że jestem dobry w łóżku.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy.
po co te zdjecia.. ??

Gość dziewuszki i chłopaczki
Ja też byłam sama w Sylwwestra i wcale nie narzekam, bo nie ma na co :) Przecież to dzień jak każdy inny, nigdy nie rozumiałam świętowania z tego powodu. Radość by powitać nowy rok? Bez sensu, przecież on nawet nic nie czuje. Co innego świetowanie czyichś urodzin, widzieć jak ktoś się cieszy z prezentu. Ale bawić się w Sylwestra poprostu nierozumiem. A ci co gdzieś idą, bo tak wypada, bo co powiedzą znajomym to poprostu dupy wołowe, które mają niskie poczucie własnej wartości. Spotkac się można zawsze i wszędzie, nie tylko w Sylwka :D Pozdrowienia dla wszystkich. I choć nie jestem samotna i znjomi mnie zapraszali, to o wiele bardziej cenię sobie sen :)