Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;-;-;

Teściówka zniszczyła mi sylwestra!

Polecane posty

Gość ;-;-;

Pokłóciłam się z wczoraj z teściową oto że pożyczyła mi zbyt mało pieniędzya później odmówiła mi opieki na dzisiaj nad córką bo idzie do znajomych. Po tej awanturze wzięłam swoją córkę i powiedziałam pokazując wskazującym palcem "To jest Twoja babka która Cię nie kocha). Przez taką teściową dzisiaj ja i mój mąż będziemy spędzali sylwestra w domu. Jestem wściekła.

Gość jagodaimalinawjednym
:) no ale ty nie bylas za mila tez. jak moglas nakrzyczec ze ci za malo kasy pozyczyla??

Gość ;-;-;
a ten bachor tylko chce sie bawić, a mąż czeka by wypić szampana zerżnąc mnie w kakało i pojsc spac :( a mielismy iscx tanczyc :(

Gość ;-;-;
Kiepski podszyw! Teściowa mało pożyczyła a nie wie że jej wnuczka też kosztuje, w ogóle się tym nie interesuje, nawet nie spyta czy małej jest coś potrzebna. Ja chciałam dzisiaj iśc na sylwestra z mężem a teściowa odmówiła bo sama musi iśc się bawic.

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha wnuczka kosztuje?? nie badz śmieszna, Twoje dziecko i je sobie utrzymuj, współczuje Twojej tesciowej takiej synowej idiotki

Gość ;-;-;
Tak! Ale babcia mogłaby kupic wnuczce czasem jakieś ubranko, jakieś słodycze a kupuje jej co najwyżej tylko na specjalne okazje, urodziny, imieniny, mikołaj czy gwiazdke. Nawet jak nas odwiedza to przychodzi do nas z pustymi rękami.

Gość ;-;-;
a dodam ze mieszka po drugiej stronie ulicy

Gość to chyba jakiś żart
a jak nie to jesteś zryta na maksa ja pierdole laska idz sie utop co ty za farmazony wygadujesz

autorko? :D oćpałaś się?:D a co Twoją teściową w ogóle mają obchodzić Twoje problemy?:D zgłupiałaś chyba:O🖐️

Gość dgvsxvfdf
babcia twojego meza odchowala i teraz ma prawo sie soba zajac i sie isc pobawic , jak bedziesz w jej wieku to tez sie wtedy pobawisz