Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość josephina.

czy jestem wyrodna matka?

Polecane posty

Gość josephina.

Z tego powodu ze pozwalam sobie od czasu do czasu na alkohol mimo ze karmie jeszcze piersia? tak mi daja do zrozumienia kolezanki.

Gość guu
jestes

Gość a z czym te pierogi?
tylko trochę... widziałam kiedyś iście sielski obrazek. Pod sklepem na skrzynce piwa, z lechem w dłoni siedziała na oko dwudziestolatka z niemowlakiem przy cycku, pociągając z gwinta jasne pełne :D

Gość izia87
ja tez karmie ale nie pije nie miałam bym sumienia truć mojego synka,nie możesz wytrzymać?to może odstaw go od cycka za nim cos głupiego zrobisz.

Gość uuuuuuuuuuuuppppppp80
marne prowo nudzicie się ???

Gość gyutgjuygf
jesteś nieodpowiedzialną matką. Po co niemowlakowi %? To wpływa na jego rozwój, popieram Twoje koleżanki!

wg mnie to zależy ile tego alkoholu wypiła i jak długo przed karmieniem, bo jeśli jest to lampka wina 3h przed karmieniem to bez przesady :) Przypominam, że alkohol po jakimś czasie znika z organizmu.

a skąd wiesz po jakim czasie jaka ilość znika? A co to bez alkoholu już nie może człowiek wytrzymać nawet roku??? To się chyba uzależnienie nazywa :> Nawet papierosy mniej dziecku szkodzą niż alkohol a mimo wszystko matki z nich rezygnują- uzależnione od nich matki a normalnej kobiecie bez uzależnień cięzko wytrrzymać bez tej przysłowiowej lampki wina?????