Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kmkmkmk

Pytanie do blondynek (naturalnych)

Polecane posty

Mam pytanie tylko proszę nie obraźcie się czy między nogami też macie blond, czy inny kolor włosów łonowych. To jest poważne pytanie, potrzebuje to do mojej pracy doktorskiej z genetyki. a niestety ja nie mam i nigdy nie miałem żadnej dziewczyny więc nie mam się kogo zapytać (mamy się trochę wstydzę) proszę o poważne odpowiedzi, z góry dziękuje pozdrawiam.

Gość ddvffvd
idioto, włosy łonowe są zawsze czarne i kręcone

Gość blabliczka kochana
do pracy doktorskiej :D:D:D:D:D:D:D:D hahahahahahahha:D:D jasneeeeeeeeeeeeeeeee:D:D:D:D:D:D:D spadaj onanisto:D:D:D

Gość jestem trzeżwy jak świnia
Mają jasne włosy tak samo jak i brwi Oczywiście są wyjątki.

Gość nieebo piekielkoo
Ja mam włosy ciemne, ale nie czarne. I wcale nie są kręcone, jak ktoś wyżej napisał, że zawsze takie muszą być.

Gość jestem trzeżwy jak świnia
A masz proste ? :D

Gość też jasne :-)
ale pytanie :-D

Gość umieram'
ja pierdoole i głowa cię nie boli od tych przemyśleń

Gość Magdaga0112ww
a ja jestem blondynką i mam rude czy to normalne?

Ja pisze prace z genetyki i proszę o zrozumienie. Chodzi mi o mutacje genów dominujących: Gen dominujący odpowiada za ciemne włosy, tymczasem kolor blond jest recesywny. Dlatego też blondynka jest wyposażona w dwa geny recesywne, a brunetka w dwa geny dominujące. Może jednak zdarzyć się tak, że dana osoba będzie miała dwa geny - recesywny i dominujący - wówczas posiadać będzie ciemne włosy, gdyż gen dominujący jest silniejszy od recesywnego. Ale od tego tez są wyjątki i ja właśnie badam takie wyjątki (badam nie oglądając „krocza kobiet tylko kombinacie genów! I wcale nie jestem jakimś zboczeńcem!

Gość też jasne :-)
Jeśli ci to pomoże :-) to dodam, że moi rodzice są szatynami oboje, ale starsze pokolenie w większości blondyni (głównie kobiety) :-) Jaki był sąsiad, listonosz, kominiarz - tego nie pamiętam.....

Gość łojojojj
jasne, a te pipy z kafeteri przy wpisach których walisz konia to twoja grupa reprezentatywna:D

Gość jjjjjjjjjjjjjjjj
ja jestem blondynką i włosy łonowe mam jasne, tak jak na głowie. Mam ich też znacznie mniej i są delikatniejsze niż u większości kobiet.

Gość bulbazaur
niezłe, ubawiłem się. A potem koleś w pracy zamieści w przypisie choćby tak: 1 Na podst. opinii użytkownika "ddvffvd" na forum www.kafeteria.pl, zob. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4699120 (dostęp 2 stycznia 2011 r.). i doda źródło kafeteria.pl w bibliografii :D :D

Gość hahahaha dobre pytanie
genetyka ;p