Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maximarosa

Jestem prosytutką dla zamożnych.

Polecane posty

Gość facetow
Maximarosa, gdzie jestes?

Gość Lonowiec76
Czekamy na dalsze komentarze autorki.

Gość fiutkowy92
Odezwij się po wielkiej przerwie.

Gość normalnyk9
Autorko, czy dalej to robisz?

Gość mariner
Witam wszystkich Dulskich na tym topiku:) Podoba mi sie szczerosc autorki natomist komentarze nie za bardzo.SWiadcza o wielkim zaklamaniu polskich facetow i postawie "psa ogrodnika":) Innym nie da a sam nie ugryzie ! Z wywiadoiw jakie przeprowadzil i zgromadzil seksuolog prof Imielinski w ksizce pt "Prostytucja w PRL" wynika ze ok 10% prostytutek to tzw prostutuujace sie zony.(!) Robia to bo dorabiaja do budzetu domowego lub maz nie daje im tego czego by chcialy w lozku .Maz daje im poczucie bezpieczenstwa i stabilnosci a na boku inni faceci realizuja jej wyuzdane pragnienia .Mozna powiedziec ze uzupelniaja meza :).To fakt statystyczny i podejrzewam ze wielu z piszacych tu ma wlasnie taka sytuacje w domu.Cicha ,pokorna zona gdy Pan w domu a jak go nie ma idzie sobie na calosc.:) Mialem takie partnerki :) ktore o swoim malzonku mowily "Pan i Wladca" oczywiscie z przekasem :) .Ja, jako singiel lowilem te smaczki :)z wielkim ukontentowaniem ,bo to ja anie mnie ktos przyprawial rogi :). Do autorki postu. Podoba mi sie twoja szczerosc.I chetnie bym poczytal co cie sklonilo do napisania tego postu ?

Gość Ash1988
I co wynika z założenia z tego tematu? Chęć pochwalenia się "zarobkiem", wymienienie opinii na temat prostytutek, których nazwanie "luksusowymi" niczego nie zmienia, czy... ?

Gość mariner
Ano wynika z tego tematu ze polscy faceci ,przynajmniej ci na forum to hipokryci :) lub nie znaja wlasnych zon :)

,,Do autorki postu. Podoba mi sie twoja szczerosc.'' :D:D:D I on tu piszę o naiwności!:D Panie przecież to lypa jakaś!:P Pozdrawiam:)

Gość mariner
Przeczytalem ten post jeszcze raz i zastanawiam sie dlaczego to robisz? Masz meza z odpowiednim standartem materialnym ... Odkladasz na "czarna godzine "? boisz sie ze facet cie "odstwi" ja ci latek przybedzie ? To by bylo wyjasnienie No ! coz ! magiczny Zachod okazal sie mniej zachwycajacy przy bliskim kontakcie ! No! ale dokonalismy wyboru ! losy jenoski sie nie licza Wg ostatnich danych w Polsce zyje 56% ludzi z dochodem miesiecznym ponizej 1000zl czyli minimum socjalnego a na transformacji zyskalo 3,6 %.

Gość fiutkowy92
Ona łączy przyjemność z pożytecznym. Jeżeli jej mąż od rana do wieczora pracuje to nie ma ochoty na seks, a ona ma.

Gość ffacet76
To wszystko ludzkie, szczególnie gdy w kroku swędzi.

Gość hahahahahahhaa dla elity
elia to politycy i faceci co mają korporacje a nie biznesmen ze sklepem obówniczym... więc autorka nie jest kurtyzanom:D

Gość zachodnik78
Autorko czy jeszcze fiutkujesz tych zamożnych?