Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka87

nie podszedł do mnie z zyczeniami jako do najważniejszej kobiety :(

Polecane posty

Gość All in one..
U nas na żadnym balu nie było grupowych biletów. Idziemy w kilka par, ale bilet jest na parę. A nawet jak idziemy na spędy w pubach, to i tak wie, kto z kim jest. Żadna moja koleżanka nie pyta faceta z którym przyszła, czy siedzą razem, czy też ona ma się rozejrzeć za kimś do tańczenia.

Gość All in one..
Jak ty się bawisz, ze swoim tak samo jak z innymi, to skąd ty wiesz, że jesteś z nim akurat? Bo ja nie widzę różnicy.. Skoro wszystko grupowo, to jesteś tylko w grupie, a nie w związku. Chyba, że to rodzaj takiej komuny, gdzie każdy z każdym...

Gość All in one..
Ustalacie to przed imprezą każdą? :D

Gość All in one..
Bo autorce sie dziwisz, że myślała, że są tam razem i będą się razem bawić.

Gość All in one..
Ależ zaskoczenie.. :D A autorce tłumaczyłaś jak to trzeba ustalić przed wszystko dokładnie. Jak mówi, że będą się bawić, to należy ustalić, czy oby ze sobą.

Gość zmienilamNick
dajciemi rady na jutrzejsza rozmowe, ja nie wiem .....czy sie naprawi...czy to nie to:(

Gość All in one..
zmienilamNick - trudno tutaj radzić, sytuacja dość beznadziejna. On jeśli będzie chciał, to i tak na swoich zasadach. Znaczy jesteś na zawołanie, a poza tym trzymasz się blisko i nie zawadzasz. Bo tak to wygląda. Niech on tam przejmię inicjatywę. Ty już zrobiłaś za dużo.

Gość All in one..
A karteczka zostanie karteczką... Może nawet dzień podziała, a potem.. Gdyby karteczki działały ja byłabym już bez wad, oraz znała wiele języków, skończyła sporo więcej kierunków studiów itd. A tak to zostają mi karteczki... :D

Gość All in one..
[zgłoś do usunięcia] Zdesperowana Domowa Żona tak, jak nie ma sie wizji na to jak bedzie wygladalo to trzeba ustalac. a ty sie mnie pytasz czy my mamy ustalone przed kazdym wyjscie, ze ze soba jestesmy.. to kolejna twoja zaj**ista ironia." O uczysz się jednak ... :D Już widzisz, kiedy masz do czynienia z ironią. Spory postęp :D

Gość rece i cycki opadaja calkiem
i po co te zlosliwosci??

Gość All in one..
Zawsze to lepiej być ironicznym, niż złośliwym .. :D :P

Gość All in one..
To też była ironia :P

Gość All in one..
Zdesperowana Domowa Żona - kochana kończę ćwiczenia i lecę pod prysznic. Fajnie tak sobie łapać oddech pomiędzy tutaj. W końcu mój zołzowaty charakter nie wystarczy aby na chłopach robić wrażenie, no nie? :P

Gość All in one..
No dobrze, to jeszcze wypiję tylko napój proteinowy.. :)

Gość All in one..
Przeszkadza wam, że taka spocona sobie przy was przycupnę? :P

Gość All in one..
Potrzebuję białka, aby mięśnie były takie jakie mają być. Na szczęście mam odpowiednią gęstość mięśni, więc mięśnie brzucha mam już po miesiącu ćwiczeń. Teraz niestety mam rzadziej czas.. cos za coś...

Gość All in one..
Zdesperowana Domowa Żona - wrażenie trzeba robić na wszystkich, wtedy żaden facet nie odejdzie od ciebie na krok. :D Bo wie, że źle może na tym wyjść. :P

Gość All in one..
Jak wyglądasz tak, że każdy facet nie może od ciebie oderwać wzroku, to nic nie potrzeba ustalać i tak będzie czujny, jak najlepszy ochroniarz. :P I nie pomoże nawet proszenie, aby pobawił się trochę sam z kolegami.

Gość martynaaa
to nie wasz topik, zauzcie sobie osobny jesli macie ochote sobie nawzajem dopierdalac!