Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onieeeeeee

to dziecko matki polkiiii

Polecane posty

Autorze/ Autorko to nie jest dziecko matki Polki :/ Chyba, że wg Ciebie matka polka to ta, która uczy dziecko przemocy itd. To jest dziecko Idiotki! Dziecko??? To nawet niestety już dziecko nie jest! Tylko szczyl, który już na nic dobrego nie wyrośnie. Dziecko w tym wieku powinno już wiedzieć chociażby z przedszkola, że nie wolno się znęcać bad zwierzętami!

Gość to jest dzieckooooo
jakbyś to dziecko nie nazywała/ł to jest jeszcze dziecko ze względu na wiek i też człowiek ze względu na budowę ciała. I to dziecko ma rodziców i podejrzewam, że jakby z nimi przeprowadzić rozmowę to są kochającymi dziecko i wychowującymi go jak na najlepiej. Zawsze tak słysze, każda matka tak mówi.

Na razie to dziecko ma super zaburzoną hierarchię wartości jak widać na załączonym obrazku! A matka ma nieźle zakuty łeb! Ja czytałam, że to brat niby 15letni to nakręcał. Moja córa ma takiego brata ciotecznego co podpuszcza i ją i swojego brata ( nie do takich rzeczy oczywiście, do jakichś takich drobnostek) ale one wiedzą, że tego i tego nie wolno i się nie zgadzają. Tutaj zawinili rodzice a to dziecko trzeba wyratować z tej patologii bo na bandziora wyrośnie!

Gość ja nie mogeeeeee
to dziecko ma rodziców, a w naszym kraju uważa się, ze jak dziecko jest wychowywane przez rodziców to spoko, nie wolno zabierać od rodziców bo będzie wielki krzyk, media zaraz opiszą jaki to sąd i inni są wredni, że rodzicom odebrano dziecko.

Gość i to rodziceeee
i to dziecko ma rodziców, ja nie mogę, przecież to winno się matce wyciąć macicę aby więcej nie mogła narodzić, ojcu też, tylko, ze jak matka będzie mogła to da dupy innemu, takze matke wysterylizowac

Gość mionoi0mpo
Co za gówniarz!!! to jest pierwsze dziecko z którym bym zrobiła to samo !! po obejrzeniu tego filmu ciśnienie mi o 100 skoczyło !!

Gość mionoi0mpo
rośnie degenerat którego już teraz powinni zamknąć !! nie zdziwię sie jak za jakiś czas w nocy zakatuje rodziców

Gość to wina rodzicowwww
to nie wina dziecka, to dziecko robi to jak co mu pozwalano

Gość zobacz w slowniku
w encykloepdii, w necie itd - co oznacza i skd sie wzieło okreslenie "Matka Polka" zanim zaczniesz oisac bzdury.

Wiecie nie dałam rady obejrzec tego do konca ale powiem w skrócie,wpier****liłabym gówniarzowi według lat,nie ważne czy ma 3 czy 15 lat:(jeden i drugi powinien dostac tak ze by przez rok na dupe nie usiadł!Wybaczcie za słowa ale poniosło mnie do granic możliwości...zainteresowało mnie to co stało sie z kotem a minowicie dorzucam artykuł... http://www.mmkrakow.pl/11461/2010/12/30/co-dalej-z-maltretowanym-kotem?category=news

Asiula- widze że masz dziecko i piszesz takie bzdury że wp...ier...liła byś takiemu dziecku??????????? jeśli nie wiesz to dziecko w wieku 3 lat nie ma jeszcze rozpoznania co jest dobre a co złe, robi to na co pozwalają mu inni, mozna powiedzieć że nie ma sumienia. winę za to ponosi brat chłopca 15-latek. poczytaj trochę o rozwoju dzieci zanim wydasz sądy. tak naprawde to ten 3 latek tez jest tutaj ofiarą bo nie ma pojęcia co robi. mną też to wstrząsneło, nie mogłam na to patrzeć ale nie oceniajmy pochopnie dzieci!