Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość Zuzanna Ameliia
PZW jutro jedziesz do Krolikarni. Otwarte od 10.00 do 16.00

Gość Zuzanna Ameliia
Test na osobowosc. Nic groznego.

Gość Zuzanna Ameliia
Gdybys zmienil zdanie to daj znac. To naprawde nie jest grozny test. Wszyscy , ktorzy go do tej pory zrobili nadal zyja, wszyscy co go nie zrobili - tez. Masz lek przed otwieraniem sie?

Gość Zuzanna Ameliia
FHG - to bylo dobre...

prawik, najpierw trzeba by się dowiedzieć, skąd bierze się Twoja nieśmiałość, psychologowie mówią - i nie tylko oni - że jej powodem jest niska samoocena i brak akceptacji samego siebie. Ja dam ci radę - pogódź się z własnym "ja", z tym jakim jesteś. Wiem, że twoja osobowość ci nie odpowiada, więc masz dwa wyjścia: (a) zmienisz się w osobę, którą chcesz naprawdę być (bardzo trudne w Twoim przypadku) (b) zostaniesz na tym poziomie, na jakim jesteś. Dalej będziesz się uważał za najgorszego lub pogodzisz się z tym, jaki jesteś. Oczywiście proponuję to drugie rozwiązanie. Masz samokrytyczne podejście do samego siebie, to już jest jakiś plus. Ale zauważ, że jest też wiele nieśmiałych dziewczyn takich jak Ty. Jest wielu facetów takich jak Ty tzn. małomównych, peszących się w obecności kobiet :-) Nie jesteś sam, więc hmmm proponowałbym zbierać powoli ekipę kumpli i wspólnie chodzić na łowy, w końcu w grupie raźniej :-) Zacznij od tego, bo nie sądzę, abyś sam zaczął podrywać dziewczyny - nie wierzę w to. Jesteś cichy? To myślę, że sprawdziłbyś się w roli domatora :-) W domowym zaciszu można naprawdę przyjemnie spędzać czas z ukochaną kobietą :-) Może daj ogłoszenie, na necie jest wiele stron, na których można zapoznać fajne osoby, możliwości jest wiele, ale musisz wyjść powoli do ludzi.

Gość Zuzanna Ameliia
Offerma - z okazji nowego roku moglbys sie poswiecic i cos dla mnie zrobic. FHG Krolikarnia to muzeum rzezby Dunikowskiego.

dziewczyna sama nie przyjdzie :-) takie jest życie, no a burdel to odradzam :-)

skoro inni nisko oceniają, to cóż ja na to poradzę. Ludzie często gadają pierdoły i oceniają bardzo powierzchownie, nie znając kogoś zbyt dobrze :-) Taka jest prawda. Jak ludzie bardzo to lubią - niesamowite, ale nie należy się tym przejmować, no bo co :-) btw. jak się robi ten gif z tą rączką? :-)

Gość Zuzanna Ameliia
PZW - na kafe kazdy pisze gdzie chce , co chce i kiedy chce. Ty piszesz co chcesz i ja pisze co chce ,wszyscy inni tez. To nie jest Twoj prywatny folwark. A jak chcesz zeby ktos cos dla Ciebie zrobil to zacznij od siebie.

Gość Zuzanna Ameliia
PZW a ty tego testu nie zrobiles wiec nie oczekuj ze ja bede cos robic dla Ciebie.

"Problem w tym, że ja nie chcę być domatorem. " Więc chcesz być typem wiecznego imprezowicza, który korzysta z rozrywek? To co cię od tego powstrzymuje? Chodzisz w ogóle na jakieś disco - bo mówiłeś chyba w tym temacie, że podpierasz ściany w klubach, jeśli się mylę to sorka Ale na imprę MUSISZ mieć z kim pójść. ja raz byłem z dwoma kumplami (z klasy) i było mi o wiele lepiej w grupie :-) Nawet zagadałem do jednej laski, czy by się nie napiła ze mną, sam byłem zdziwiony tą śmiałością, ale ona powiedziała, że nie pije :-) Cały czas paliła fajki i rzeczywiście nie sięgnęła przez całą imprezę nawet po drina :-)

Gość jakie te prawiczki agresywne
i niekulturalne kretynko/debilko :O do tego jeden brzydszy od drugiego :D nic dziwnego że to to samo w domu siedzi nie ma gęby do kogo otworzyć, a na forum ulewa kumulowane złości :D

jem kupe

och łysiejący prawiczku w dupe to ja bym Cię nawet kopnąć nie chciała :D

Gość Zuzia kim jesteś?
Zuzia kim jesteś?

Gość Zuzanna Ameliia
????? jesli jeszcze to czytasz . Pytalas o co chodzi. Tu masz odpowiedz Czytaj post PZW 22.53

🖐️ dałeś ogłoszenie, ale wiecie co wam powiem? najlepiej szukać w terenie, a jeśli masz sporo znajomych to jeszcze lepiej - bo możesz wypytać gdzie jaka laska, czy wolna - a ludzie wokół są doskonałym źródłem informacji. Trzeba to wykorzystać 🖐️ A dużo znajomości się zawiera: (a) w szkole (b) na imprezach (mój kumpel jeździ co tydzień z dziewczynami :-) i już wyrwał ...) prawik, przecież studiowałeś, były tam jakieś fajne dziewczyny? wpadła ci jakaś w oko? 🖐️

Gość Zuzia kim jesteś?
Ewelus22 :)

"No ja chyba dałem przykład co działa a co nie czy ja nie pisałem że wpisuje się albo cześć albo ręka ?" spoko, ja już czaję bazę 🖐️ 🖐️ 🖐️ 🖐️