Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skladac oferty

prawiczek bez wiary - ile masz lat i skad jestes ?

Polecane posty

Gość do ms. jones II
a ty mialas ilu facetow?

Gość Naastolatkaa
JA nie mialam faceta. Mloda du*a ze mnie i na razie jeszcze nie chce. Nie nadaje sie.. Gowniara ze mnie

po co mam ruszyć codziennie jade kolejką i żadna się mną nie zaintresowała a do dyskoteki nie mam zamiaru iść bo i tak nie będę robił wygibasów

z ciebie młoda dupa, a ze mnie podstarzały prawiczek 🖐️ co jest lepsze? 🖐️

ja też codziennie jeździłem pociągiem do budy i z powrotem i żadna przez te lata nawet pyska do mnie nie otworzyła 🖐️

Gość Naastolatkaa
fajny_on Ty mlody facet jestes Faith To zawsze mozesz jakiejs malolacie zaplacic jak Ci zle z prawictwem

nie chodzi o dom bla bla bla tylko o to, że z nią będziesz idioto, że będzie mogła na tobie polegać itp itd tylko ciekawe czemu dziwnym trafem wolą polegać na tych z kasą samochodem domem osobowością a nie akurat na społecznych nieudacznikach

nieudany, bo facet który ma pracę, auto to potrafi zapewnić kobiecie poczucie stabilności i bezpieczeństwa 🖐️ a kobietki szukają takiego oparcia 🖐️

Gość Naastolatkaa
nieudany To jest tak, ze swiatem nadal rzadza instynkty i kobiety podswiadomie wybieraja takiego faceta ktory ich zdaniem ma dobry material genetyczny na ojca

to była ironia dlatego społeczni nieudacznicy nie mają startu

Gość Naastolatkaa
Faith Hope Glory Moze nie zawsze bedziesz omijany

Gość Ewelus22,,,,,,,,,,,,
nie przywitasz sie ze mna? :(

"to była ironia dlatego społeczni nieudacznicy nie mają startu" a jak nieudacznik może zbudować związek 🖐️ nie może 🖐️

Gość Naastolatkaa
fajny_on a moze troche wiary w siebie?

nieudacznicy są potrzebni tym fajnym, udanym aby ci drudzy mogli dawać im rady (skądinąd nic nie wnoszące) podnosząc swoje poczucie wartości i samopoczucie, że komuś pomogli bo na pewno nie do głębszych relacji

i właśnie dlatego nieudacznik nie powinien pakować się w związek 🖐️

Gość Naastolatkaa
fajny_on to rob jak chcesz

Prawiczek bez wiary przeczytalem z 5 stron tego tematu dalej nie mam sily czytac Jestes ofiara i nieudacznikiem to tylko i wylacznie twoja wina a nie zlych ludzi zlych dziewczyn parszywego losu skurwialych genow itd Masz dwa wyjscia - albo wezmiesz sie w garsc i zaczniesz zmieniac to wszystko albo dalsza egzystencja nie ma sensu - uzalanie sie nad soba to szczyt hipokyzji w twoim przypadku

Tak ci zle w zyciu?Opowiem ci historie. Wielodzietna rodzina bez ojca. Najstarszy syn w wieku 18 lat traci matke (samobojstwo) Zostaja mu pod opieka 2 malutkie siostrzyczki i jest zupelnie sam. Bez rodziny, bez przyjaciol, bez jakiejkolwiek pomocy.Jedyne co ma to zdezelowany samochod kupiony za kilkaset zl. Zostawia go dziewczyna. Pracuje po nocach a prosto po pracy z rana na studia. Mija 5 lat i wiesz co sie stalo? Skonczyl studia, poznal odpowiednich ludzi, ma zone i dziecko a grat za kilkaset zlotcyh zmienil sie w nowiutkie bmw 7 warte 400000 zl buduje dom. Wiesz dlaczego?Bo od zawsze mial charakter i nie uzalal sie nigdy nad soba i nad tym jakie to zycie ejst ciezkie. Wszystko mozna jak sie naprawde chce.

Gość prawiczek 26 ;]
PBW ...ty podobno pracujesz ;] ...rozumiem że z twoją fobią społeczną pracodawca skontaktował się z tobą mailem i pracujesz w domu ?

Gość $$$
Nastolatka-jak tam podryw?

Gość prawiczek bez wiary to
zakłamany hipochondryk. Nic mu nie jest. Ma udane życie i mógłby mieć jeszcze lepsze ale uwielbia się użalać i robić projekty. Bo to jeden wielki pic

Gość Naastolatkaa
Prawiczek bez wiary chce do końca życia być prawiczkiem