Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajakasia

praca w call centre uk

Polecane posty

Gość jakajakasia

ktos pracuje w call centre w uk? zaczynam w tym tygodniu i juz sie obawiam szczegolnie godzin-3 zmiany rady,opinie?prosze! od czegos trzeba zaczac,kelnerka juz nie chce byc

Gość erthyuiop
a jako kot tam bedziesz?od zmywania szklanek czy przy tel?i tego i tego ci współczuje.

Gość lollypopzz
Ja kiedys pracowalam w "badaniach marketingowych". Na anglieskich i polskich porojektach. Anglicy sa zazwyczaj bardziej uprzejmi i raczej nie powiedza ci nic chamskiego, Polacy czasem tak, ale z drugiej storny sa bardziej rozmowni, bo nie sa jeszcze tak bombardowani telefonami z call centres jak anglicy,. Poza tym zalezy czy to sa badanie mark. czy sprzedaz, jesli masz cos sprzedawac to nie zazdroszcze, nigdy tego nie robilam, ale wyobrazam sobie ten stres i presje

Gość lollypopzz
Sorry za pisownie, dopiero teraz dojrzalam literowki..

Gość lollypopzz
Aha no i jeszcze zalezy czy ty dzwonisz do ludzi czy oni do ciebie, ja musialam dzwonic do nich i czasami czulam sie jak intruz z tymi ankietami, ale to zalezy jaka masz osobowosc, niektorzy to lubia

Gość jakajakasia
bede pracowac dla banki,czyli ludzie bede dzwonic do mnie najbardziej obawiam sie godzin pracy niekazdy zaczyna od bycia szefem...

Gość aluniaaa1
Ja wlasnie po 2 latach odchodze z call centre do malego biura.Praca zdecydowanie lepsza niz kelnerowanie.Czysto, cieplo, milo.Tylko ze jest to praca stresujaca no i zaczelam miec ciagle infekcje gardla ( naduzywanie glosu, kilmatyzacja).W call centre latwo jest awansowac ale ja juz odpuscilam.Powodzenia.