Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciapamaga

jakie ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość ciapamaga

czy od "włożenia" płytko jest duye ryzyko ciąży zwłaszcza, ż jest to teoretycznie ostatni dzień płodny? Niestety taki numer zrobił mi mój chłopak, który obiecał mi, że nic nie zrobi, a jednak specjalnie to zrobił :(. Bawilismy sie do penetracji nie dochodzilo ze wzgledu na moj okres plodny. ale nad ranem chcial mi wlozyc , udalo mu sie bardzo plytko bo nie chcialam. sluzu nie zauwazylam, ale kto tam wie co bylo. ja mam dni plodne + wiedzal o tym i zrobil to celowo. mam 18 lat jestem wkurzona, moze nie mzsle racjonalnie teraz ze wzgledu na zlosc. wytrysku nie bylo, wsadzil na moment, ale te dni plodne. wrrrrr

Gość mamachichi
mozliwosci raczej nie ma ale doradzam pogadanke z facetem

Gość ciapamaga
dostal zjebke, ale zastanawiam sie, czy moyna mu ...ufac. wyglada, ze nie bardzo

Gość dziewczyno ooooooooooooooooo
tu niema wrózek na milosc boska:/trzeba bylo sie zabezpieczac a nie terz płacz i lament zrób test ale poczekaj do dnia spodziewanej@ ja pierdole ile raz yglupie puste laski bede zadawac tego typu pytsania czy jestem ? czy moze?

Gość ciapamaga
sluchaj, przeczytaj raz jeszcze, ja sie nie prosilam. i nie pztam sie czy jestem, tzlko o ryzyko + kapujesz, a swoja frustracje wyladuj sobie na kims innym

zal mi cie logiczne ze ryzyko jest ty tego nie wiesz? ze pytasz sie na cafe?? jak mam wyładowywac jakies frustracje buahahhahahahahahahaha mnie to tylko rozssmieszylo dziecko drogie bo wiekszych glupot nie czytalam

jezli juz to ty czytaj to co pisza inni !!!!!!!!!! ja napisalam ze zadajesz glupie pytani to odpowadam ci jeszcze raz mozesz byc w ciązy a nie musisz ryzyko jest a jak juz tak to przezywasz to zrob test albo poczekaj do dnia @ proste!!!!!

Gość ciapamaga
a mnie ciebie zal, ze nie potrafisz rozpoznac swoich emocji.

hahahahabuahaaha smieszna jestes ale sie terz usmialam to ty sie zastanow co piszesz !!! zegnam

prawda w oczy kole co smarkulo!

Gość ciapamaga
ech... nie wiem, fakt, nie wiem. po to sie pytam. ale zeby wyzywac, tak od razu. hmmm, ech. mea culpa, mam 18 lat. a tak moglam sie urodzic od razu toba zlosliwa 30. milego dnia!

ja nie mam 30 hahahahahhahahahahahaha ani po 30 jezeli juz pustaku za ksiazki sie wez a nie za sex!