Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO MI JEST MARTWIE SIE

OKRES... INNY NIŻ WSZYSTKIE

Polecane posty

Prosze poradzcie mi co mi jest... -mialam dostac okres 30.12, - 2 dni przed tym terminem mialam przerazliwie okropny ból jak podczas okresu, nigdy czegos takiego nie mialam (mam 26 lat miesiączkuje od 8r zycia, mam męża), -kolejny dzien był bez bolu. -dostalam okres w nocy 30.12/ 31.12. - przez pierwsze 24h praktycznie polecialo mi tylko kilka kropel, a nad ranem przezylam cos strasznego:/ ;( - PONAD 4godziny bólu nie z tej ziemi, okresu jak potop z jakimis skrzepami czy kawałkami czegoś (zmienilaam podpaske co chwile), wzielam 4 ibupromy max ryczałam jak bóbr :/ po 4h przeszło i .... -koniec, znowu jakby brak okresu, mam 1 podpaskę od rana :/ O CO CHODZI??? :( prosze martwie sie moze ktos cos doradzi?

Gość obawiam się
To mogło być bardzo wczesne poronienie. Idźdo lekarza, albo zrób badanie krwi na poziom tzw betaHCG (ok 40 zł bez skierowania)

Gość obawiam się
że to wczesne poronienie - idź do lekarza albo zbadaj poziom betaHCG (z krwi bez skierowaniaok40 zł)

Dziekuje.... z tym ze mąż zawsze zaklada prezerwatywe (ale nie na samym początku....) czyli nigdy we mnie nie skonczył.... a co to jest ten test? mozna go kupic w aptece i wykonac samemu?

ten test to badanie krwi ;) nie ma zabezpieczenie, ktore daje 100% pewnosc

tez tak mialam, i wystapilo u mnie wczesnie poronienie tj w 2 tyg. Masakra nikomu tego nie zycze a test co koezanka wyzej mowila to test ktory sie robi z krwi. wiec sie go nie kupi w aptece

Gość ibnjkibjkilbnilbnli
upupuupupu