Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GRZ

JESTEM NOWY! JEST KTOŚ Z MALBORKA?

Polecane posty

@ Markopolo często bywałem w Malborku stopem - lubiłem zajrzeć na zamek, a tam trzeba mieć z 3 dni na zwiedzenie wszystkiego, więc robiłem to na raty i zawsze wyjście na trasę wylotową (na Gdańsk, Sztum lub Kwidzyń), to było kilkanaście minut spokojnym krokiem

Spalić jeba...ch Malborskich krzyżaków!!! Zacznijmy od złodziejskich kościołów! ATEISTA GRZ

Ja się śmieję,a raczej obawiam,że za jakis czas to u mnie w miejscowości zostaną sami emeryci i renciści.Każdy gna za pieniędzmi,za luksusem i wyjezdza zagranicę.troche szkoda.

Gość akonim
angel_angel_ czyli masz co lubisz, i tak ma być ja też nie przeprowadziłbym się do Warszawy

tak małe miejscowości, to brak tempa, co z tego ze wszyscy się znają, milej jest kupować warzywa od dawnego sąsiada, leki od cioci, ubrania od kuzynki szwagierki, prosić o pouczenie zamiast mandatu dawnego kolegę z klasy itp.

i co zawsze mnie rozwala - ludzie są powolni, maja taka ruę, ze można jobla dostać ale jakoś zawsze ze wszystkim zdążą, tylko jeździć nie potrafią

jeździć nie potrafią, może dlatego ,ze nie ma gdzie rozwinąć skrzydeł, ledwo ruszysz już jesteś na miejscu :)

Gość Markopolo
To widze ze zwiedziles tylko Malbork y jednej strony.Nietwierdze ze to wielkie miasto ale 15min to przesada.Ja z jednostki laczowalem na dworzec 25min

dworzec pewnie starym zwyczajem jest kawałek od centrum (kiedyś tak budowano), ja napisałem z zamku na wylot miało to swoje zalety, jak wysiadłem w Grudziądzu na lewym brzegu drałowałem na wylot na Toruń, to po godzinie wymiękłem i z autobusu skorzystałem

cienias, przejechałam stopem z Torunia do Sztumu w 3h, przesiadałam się z 15 razy, ale nie szłam dłużej niż 15 minut, najgorzej było w Kwidzynie, jakieś oberwanie chmury czy coś... podsumowanie: jedna zepsuta parasolka versus przygoda na całe życie

nie jest tak dobrze - mam spore białe plamy na mapie Polski i co rusz odkrywam nowe fajne miejsca jakoś ludzie np. omijają pobrzeże Bałtyku (poza Szwajcarią Kaszubską), a tam jest wiele fajnych wiosek i miasteczek - na parę dni, żeby odetchnąć i pojeździć na rowerze idealne

No ja chciałabym zwiedzic Polske,ale brak czasu i finanse tez na to nie pozwalają:( Ale cóż,może kiedyś....

Gość Markopolo
Angel jak chcesz to cie zabiore w gory.Chyba niema rejonu w polsce gdzie moja noga niebyla od morza po tatry od wschodu po zachud.I wszedzie sam.

Gość Markopolo
A i zachodu troszke lapnolem na wiosne prawdopodobnie wyrusze na hiszpanie danie

Widzę że temacik się rozwinoł. Malbork a co to kur...a jest? Acha to ta wioska co w niej od zajeb... biedronek i kościołów!

Gość yhyhyhy
jestem z Dzierzgonia :))) pozdrawiam wszystkich "sąsiadów" z Malborka i okolic

Angel ja cię chyba polubić! Ile masz lat jeśli można spytać?

Gość akronhim
no to będzie do Ciebie mówił ciociu :p