Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didos

Kiedy TAK a kiedy NIE?

Polecane posty

Gość didos

Mam problem... Uprawiałem sex z dziewczyną kiedy byłem pijany. I nie do końca wiem czy się spuściłem. Robiliśmy to bez zabezpieczeń więc nie wiem czy coś nie zaskoczyło? Wydarzyło się to pierwszego a okres wypada jej około dziesiątego. Jakie jest prawdopodobieństwo czy zaszła w ciąże? Albo jak mogę to sprawdzić? Bo bardzo zależy mi żeby wiedzieć teraz. Testy z tego co się orientuje wykazują ciąże dopiero w dniu miesiączki lub później. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję;)

Gość logicze ze jak
uprawiasz sex bez zabezpieczenia to istnieje ryzyko ciązy!!!!!tu nie ma wrózek ktore ci powedzą czy jest czy nie jest trzeba bylo o tym wczesnije myslec a nie teraz lamentowac

jak sie uprawia seks bez zabezpieczenia to zawsze jest szansa, że będzie ciąża test najwcześniej w dni spodziewanej miesiączki jeśli ona nie wystąpi, wcześniej sie nie dowiecie

Gość didos
ale da się to jakoś teraz sprawdzić?

Gość logicze ze jak
didos taaaaaaa na sie buahhahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha

skoro okres ma 10 a zrobiliscie to pierwszego to prawdopodobnie byly to dni płodne. Radziłabym leciec w pon po recepte do zwyklego nawet lekarza na Postinol -awaryjna antykoncepcja. Działa do 72 godzin po stosunku. Potem.. juz nic sie nie poradzi :)

po pierwsze nie Postinol tylko PostinoR a po drugie teraz w Polsce zamiast Postinoru stosuje się Escapelle

Gość paulinuchaaaaa
tak idź po tą tabletkę bo tu akurat mozliwość zajścia w ciąże była,także szybciutko.!

a dziewczyna też nie wie czy skoncyłes w niej?oboje byliscie nawaleni?heh

to nawet nie wiecie czy wam było dobrze hahahaha,to po co to robic było hahahahaha,głupki

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli nie jesteście pewni jak zakończył się stosunek najrozsądniej byłoby zażyć tabletkę antykoncepcji awaryjnej. Jest to bezpieczna i skuteczna metoda zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Więcej na ten temat na www.wpadka.pl, a w razie jakichkolwiek pytań pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do st

Gość ekspert antykoncepcji PO
Witam, Jako oficjalny przedstawiciel firmy GedeonRichter, producenta leku Postinor oraz Escapelle chciałbym wyjaśnić nieporozumienia, które pojawiają się na wielu forach internetowych. Na rynku polskim zarejestrowane są dwa preparaty zawierające lewonorgestrel do stosowania w antykoncepcji PO (antykoncepcja po niezabezpieczonym stosunku lub gdy zastosowana metoda antykoncepcji zawiodła). Są to Postinor Duo oraz Escapelle, który został wprowadzony na rynek polski w 2006 roku. Początkowo oba preparaty były sprzedawane równolegle. Obecnie Postinor Duo nie jest dostępny w aptekach. Oba preparaty zawierają lewonorgestrel Postinor Duo dawka podzielona 2 tabletki po 750 mcg, Escapelle 1 tabletka - 1500 mcg i charakteryzują się wysoką skutecznością, jednak zmniejszenie ilości tabletek do jednej zwiększa pewność zastosowania i co za tym idzie efektywność terapii, dlatego Postinor Duo nie jest sprowadzany i dostępny.