Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczne imie to :

Gdzie moge zglosic ze zostalam zle potraktowana w sklepie

Polecane posty

Gość sliczne imie to :

Media Markt chciala bym napisac donos na pracownika . To znajde gdzies na ich stronie ? Zeby wysac im wiadomosc do centrali .??

Gość marcinool
Nie lepiej poprosić kierownika sklepu na rozmowę ?

Gość czesto bywam w tym sklepie
wszyscy tam traktuja sie tak dobrze wiec nie chciala bym zeby ktos potem na mnie krzywo patrzyl a tego co ten sprzedawca zrobil nie podaruje !

Gość bacia123
nienawidzę takich ludzi... przychodzą do sklepu... często przez ich upierdliwy sposób cała kolejka ludzi musi czekać ... jeszcze pracownik musi się użerać z nią ... a skąd wiesz może miał gorszy dzień... postaw się w jego sytuacji czy pracując w sklepie byłabyś zawsze uśmiechnięta zadowolona i milutka dla WSZYSTKICH klientów... Kobieto nie dawno mieliśmy święta czas miłości, przebaczenia we mnie ten nastrój cały czas jeszcze jest, a Tobie naprawdę chce się jadem pluć na kogoś i uprzykrzać życie - po co? ...teraz weszliśmy w nowy rok a ty chcesz go zacząć właśnie w taki sposób ... no ja bym nie miała sumienia naprawdę... ok nie wiemy co zrobił pracownik, na pewno zachował się nie profesjonalnie, na pewno nie powinien w taki sposób Ciebie potraktować ale czy musisz być taka jak ona czy też musisz tak się zachowywać??????? Naprawdę chce Ci się tracić na to czas?

Gość fdddddddds
a co byb było gdyby ten człowiek stracił przez ciebie pracę? jakby się czuła? ty ty ty! juz niewiem jak cie nazwać!

Gość Ja pracuje w sklepie i wiem
jak jest ale nie dre si na caly sklep pelen ludzi Luzie patrze na nia ona ma cene promocyja a pyta mnie czy jeszcze nie dalo by sie na nowy rok z nia cos zrobic a ze znalam jednego pracownika poprosilam go zeby go poprosil to ten sie drze Albert ta pani mowi ze ty cos dla niej zrobisz z cena ... no kurwa wszyscy ludzie sie na mnie patrzyli jak na pojebana nie mogl mi powiedziec ze nie to juz jest cena promocyjna i nic sie nie da zrobic tylko takie cyrki zrobil ze jak wychodzilam to slyszlaam ze to ta co cos tam ...;/ Aha zaznaczam ze czesto kupuje i zawsze jak sie pomnialam mialam upost zeby nie bylo ze chciala wyzebrac pare groszy Czy zachowal sie profesjonalnie ja posmiewiska z siebie nie pozwole robic !!

Gość Ja pracuje w sklepie i wiem
Jakos by mi go by nie bylo szkoda! Jak nie umie sie zachowac to niech idzie do kopalni !

Gość yth yth yth
ale nieskładnie mowisz, trudno wylapac sens. może uzywaj znakow przystankowych