Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elizz

elektryzujące się włosy.

Polecane posty

Gość Elizz

Czy znacie może jakieś dobre i tanie preparaty przeciw elektryzowaniu się włosów? :)

Gość paci
Po jakimś czasie samo ci przejdzie;p Mi też się elektryzują czasami:(

Gość niewiem czy wszystko ok
mi tez..ale to vhuba od zimna

Wystarczy przejechac je woda. Mi zawsze pomaga i sie nie ekektryzuja potem. Albo wilgotna szczotka. Sposobow na dluzsza mete ne znam. A i zawsze trzeba po umyciu wlosow uzyc odzywki-wtedy sie na bank nie beda elektryzowac.

Gość Iśka 12
Moje włosy zawsze ale to zawsze bardzo mi sie elektryzują w okresie zimy.Uważam ,że to przez suche powietrze spowodowane ogrzewaniem.Ileż to ja sie nazłościłam i nacudowałam ,żeby je po umyciu poskromic .Nic nie dawało uzywanie odżywki czy tez specjalnego szamponu .Tak ,w profesjonalnym sklepie kupilam ,kosztował 40 zł a włosy jak stały ,tak stały. I wiecie co robię? Po umyciu ,wymodelowaniu ,biore na ręce odrobine płynu do płukania tkanin,rozcieram w dłoniach i wcieram we włosy. Efekt murowany i natychmiastowy. Wypróbujcie ,ja ciągle tak robie i jestem zadowolona.

Gość Ja znam preparat
To maseczka firmy Herbal Essences w niebieskim opakowaniu. Możesz też pomoczyć rękę wodą i przejechać po elektryzujących Ci się włosach albo gdy Ci się elektryzują to nie gładzić je rękami bo to da krótkotrwały efekt. Zostaw je po prostu takie jakie są a po 30-60 min. przestaną Ci się elektryzować.

Jesli suszysz włosy suszarką to proponyję stosować jakąś termoochronę do włosów. Ja stosuję mgiełkę bez spłukiwania polskiej firmy Marion kosmetyki i włosy mi się nie elektryzują nawet teraz zimą pod czapką.