Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Laura Ashley

Jedzenie rządzi moim życiem- pokój zwierzeń

Polecane posty

Gość Laura Ashley

Do założenia tego topicu zainspirowała mnie ksiązka "Nadwaga jest sprawą rodziny" Judi Hollis, która uświadomiła mi dlaczego mam nadwagę i tak trudno mi schudnąć. Znam wszystkie możliwe diety świata, w swoim życiu zgubiłam setki kilogramów w ciągu ostatnich 20 lat, a kilogramy te ciagle powracały. Ale stusując diety tak naprawdę jedzenie dalej rządzi moim życiem, dlatego postanowiłam przeprowadzić sobie autoterapię, przebudować swoje poczucie własnej wartości i na zawsze rozwiązać problem nadwagi. Wierzcie mi, to naprawdę straszne, kiedy styl życia jest podporządkowany jedzeniu, powinno być przecież odwrotnie. Czeka mnie cieżka praca, wiem, ale jak się nie wyleczę z tej chorej obsesji związanej z jedzeniem, to nigdy nie bedę szczęśliwa. Jestem jeszcze mloda, mam 29 lat i chcę dać sobie szansę na normalne życie. Bedę tu pisała o swoich porażkach (tak, to słowo pierwsze przyszło mi na myśl), sukcesach, refleksjach, odkryciach. Nie narzucam sobie żadnej diety, programu odchudzającego, docelowej wagi i terminu. Chcę poprostu wyzdrowieć...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować