Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamopiosenkee

Co to za piosenka? Błagam, pomóżcie!

Polecane posty

Gość pytamopiosenkee

Ostatnio chyba dość popularna, klimaty raczej taneczne, niestety jedyne co kojarzę na tę chwilę to słowa "I'm falling, i'm falling, i'm falling..." śpiewane "zmysłowym" tonem przez dziewczynę. Pomóżcie:)

Gość pytamopiosenkee
up

Może wyślij jakąś podobną do tej, hm? Żeby bardziej okreslić typ, bo "klimaty taneczne" nie mówią za wiele. :(

Gość pytamopiosenkee
Hm, nie jestem biegła w takiej muzyce, ale powiedzmy, że klimatem przypomina ona "who wants to be alone" tiesto i nelly furtado. Nawet głos wokalistki przypomina trochę głos Nelly, ale to na pewno nie ona. Określiłabym ten kawałek jako taki taneczno-zmysłowo-przymulasty :D ;)

Gość bo sie spierdze w gajtki
a śpiewa w tej piosence też jakiś koleś ?

Gość pytamopiosenkee
Wydaje mi się, że nie, że śpiewa sama kobieta. Te słowa które napisałam śpiewane są takim spokojnym, dość melancholijnym tonem, mimo iż piosenka generalnie taneczna. Kurczę, piosenka często leci w radiu ostatnio, ale nigdy się jej nie przysłuchiwałam, dopiero teraz mi się przypomniała i gra mi w głowie i nie daje spokoju :)

bo sie spierdze - hahahaha, to jest okropne. :D Ale teledysk wymiata (gdyby nie co chwilowy udział tego kolesia).

Gość pytamopiosenkee
Nieeee, to kompletnie nie taki klimat :D Piosenka o której piszę, jest bardziej melancholijna i raczej też nie taka szybka jak ta ;) Swoją drogą chica bomb jest hardkorowa, pod względem teledysku tez ;)

Gość pytamopiosenkee
Lookrecja- to nie to :( te "fallin" jest powtarzane 3 razy, ale nie jest to głowny element piosenki, tylko pojawia się jako przejście bodajże, nie jest to refren

Gość pytamopiosenkee
hahaha :D poryczałam sie ze śmiechu :D boskie!