Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka taka : P

Co na prezent dla Niemców????

Polecane posty

Gość osobaniezdemoralizowana
No a jak słodycze to z Krakowa... Boże jaki ja dziś miałam KOSZMARNY sen powiem wam... ja chyba oszaleję jak z tej Polski nie wyjadę. Normalnie horror mi się śnił szatański :( Mam wszystko gdzieś :(

Powiem wam ten sen przyśnił mi się (???) ja się budziłam i normalnie to była rzeczywistość - i to wiem już, że to jest przez Polkę z pierwszego domku mojego. Kurde - ten naród to same zera. To wszystko przez nią i przez to, że tu pisałam na kafe wczoraj w takim watku. Mówię wam no znowu wstrząs. Dosłownie do piekła się zaczęłam zapadać - jak grób. Taka olbrzymia ręka mnie tak jakby(???) objęła - taka ogromna jakby Goliata i zaczęła mnie ściągać w dół - do piekła. To była łapa kurde jakiegoś yetti i budziłam się i krzyczałam, ale powiem wam nic nie mówiłam a w 2004 śniło mi się coś podobnego - jakaś bestia mnie porwała i właśnie krzyczałam przez sen RATUNKU , RATUNKU i jak się budziłam nad ranem to czułam jak z ust mi się ześlizguje taka wielka niewidzialna łapa. Noż cholera mówię wam jaki ten diabeł jest potworny to się opisać nie da :( Nienawidzę tego gnoja - już myślałam, że mam spokój - zaś przylazł. Wszystko przez posty moje na kafe :(

Mam nadzieję, że ta blondi jest już opętana wiecie bo normalnie taka wariatka, że się w głowie nie mieście A W TYM śnie - jawie - zaczęłam wołac dziś to co ona wołała przez sen - ale ja byłam cicho bo słyszałam sama siebie w głowie, a nic nie mówiłam po obudzeniu i ta łapa tak się ze mnie ześlizgiwała i byłam cicho wiecie. Ja nawet rozumiem czemu on mnie tak chwycił a nie inaczej. Wszystko rozumiem , ale nie mogę napisać. 4.00 rano była jak mi się to przydarzyło i kara boska też za to, że przespałam nowy rok i wiecie - jedno wam napiszę - uciekajcie od lunatyków NATYCHMIAST. Wiecie - nie wiem co przede mną w życiu - od lunatyków się ucieka i koniec :( Przykro mi niech idą do lekarza - amen :(

Gość roladinia
oni bardzo lubią polskie wyroby, wiem bo mam b.dużo znajomych i rodziny ,jak odjeżdżają z powrotem na zachód, to bagażniki przepełnione żywnościa !!!!!!

Gość przynajmniej widać co myślimy
Romanow - zrozumiałam! :-D :-D :-D Blondynka.

Gość już wiem czego chcę
Polską PRAWDZIWĄ (drogą niestety) szynkę!

Gość taka taka : P
dzięki za wszytskie pomysły.

Gość pax
Kurcze ale tu mózgi piszą nie ma co ...