Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzikk1232222

foto do oceny . . .

Polecane posty

taki uśmieszek może być zrozumiany dwuznacznie :P (oczywiście chodzi mi o temat rozmowy :P )

od zwykłego uśmieszku po podrywanie :P (oczywiście podrywanie rozmową i charakterem nie wyglądem :P )

Jeśli już chodzi o podrywanie to : po uno pewnie przeczytałeś jak na jednym z topików napisałam, że podoba mi się pewien 'pan' w wieku 41 lat po dos jesteś odemnie starszy po tres nigdy cię nie widziałam po cuatro zależy co cię fascynuje chodzi mi o hobby

więc tak 1) nie przeczytałem a 41 latek to za stary dla ciebie poza tym to zauroczenie które minie ;) 2) i co z tego że jestem? 3) nie wiadomo ;D choć wątpię abyś mieszkała w mojej miejscowości prędzej na 2 końcu polski :P 4) trochę fotografia, trochę czytam, czasami zmontuje jakiś teledysk, chciałbym się zapisać na kurs tańca i kupić motocykl ;)

minie wystarczy że znajdzie się młodszy który będzie miał podobny charakter, styl itp ;)

Gość wszystkie szyby brudneeeeee
wygladasz staro

2 rożne kolory to rzadka mutacja ;) tylko zauważ też że jak ty będziesz około 35 to on już będzie ze 60 letnim dziadkiem który już nie może :P ponoć coś takiego (zainteresowanie dużo starszym facetem) jest spowodowane przez brak ojca lub kiepski kontakt z nim ale nie mówię że tak jest też u ciebie a inteligentni 20 latkowie istnieją :)

nie sadze zeby byl to brak ojca.. po prostu ten gosc cos w sobie ma ^^ a zresztą myślę, że to nie ciekawy temat.. sorry z mojej strony moze ty cos powiesz o sobie co ludzisz ;)

to coś na pewno ma nie tylko on nie jesteśmy monogamistami ;) poza tym czy w ogóle znasz go dobrze? :P a co lubię? przeczesywać długie włosy ładnych kobiet ;)

znasz go dobrze ? Haha nie większość mężczyzn ubiera się w sukienki z gorsetami różowo białe i się maluje - transwestyta ma piękne czarne włosy i uwielbia ten klimat rockowy ;) znam go lepiej niz on o tym wiem :D

e tam prędzej czy później taką samą uwagę zwrócisz na młodszego ;) niestety zajęcia nie mam bo nie mam z kim ich realizować :( :P

powiedzmy, że ci uwierzę :D może poznam, otaczam się w takim towarzystwie, ale nikt nie doruwnuje 'mu'. Temat Rzeka. Wiem, ze wygladam na inna ale nie jestem soba w 100% przez rodziców :o nie moge realizowac swoich marzen mam byc taka jaka mnie widza. w sumie to nie znam przyszlosci jak narazie widze sie w kapeli rockowej ;] a Ty ? kurde to troche szkoda marnowac taki kalent na siedzenie przed komputerem - poczesz lalki - nie no zart szukaj dziewczyny

uwolnisz się od rodziny - będziesz sobą i poznasz odpowiedniego faceta a nie jakiegoś starucha :P kapela rockowa... coś co jest ryzykowna wizją szczególnie jeśli się liczy tylko na wokal. ja tam chce sobie spokojnie pracować w jakimś małym lub średnim przedsiębiorstwie a w weekendy jeździć na motorze ;) (jak się dorobię jego :P ) szukam ale mi to na razie nie wychodzi ;]