Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzikk1232222

foto do oceny . . .

Polecane posty

to spróbuj nagrać coś własnego i wrzuć na YT ;) ja umiem grać tylko na nerwach :P

piłka nożna? już chyba 3 lata w nią nie grałem ;D a jak się dorobię to kupuję Honde Valkyrie Rune i/lub Rocketa III i pojeżdżę trochę po Polsce :D kaxil -> nie pamiętam. mnie w przeciwieństwie do ciebie takie rzeczy nie kręcą

mało kto od urodzenia jest mistrzem danego instrumentu ;) ponoć perkusja jest najłatwiejsza do nauki ;)

kaxil -> to byłeś ty? nie wiedziałam i co smakowało? ;D poza tym pokaż gdzie coś takiego napisałem :P

Madziu posłuchaj sobie Iron Maiden - Face In The Sand tam fajna perkusja jest na wstępie ;)

konkretnego nie mam. od lekkiego, melodyjnego rocka poprzez połączenia klasycznej z metalem do ciężkiego metalu ;]

a i zdarzają się połączenia techno/pop z metalem :P (tu mi chodzi o jeden album a nie wiele piosenek rożnych wykonawców ;) )

eee... ostrzegam ja się łatwo nie dam owinąć wokoło palca! chyba łatwo nie dam... istnieje szansa że nie dam się łatwo owinąć... :P:P

kaxil -> ja się nie znam na muzyce (tym bardziej na instrumentach) ja jej słucham ;]

ulubiony zespół : konkretnego wskazać nie mogę ;] Ostatnio to Theatre of Tragedy i Koniec Świata kolor oczu: brąz wiek: kobieca oreintacja 21/22 a tego to nie wiem o co ci chodziło jeśli o to w jakim wieku kobiety mnie interesują to około 20 :P

dobre, dobre bardzo dobre :D haha troszeczke bysmy sie roznili wiekiem :D ale i tak nie mam nic przeciwko lubie starsze osoby sa na poziomie ;) ja niestety musze juz isc :o bede tu jeszcze, Żegnam ;*

Gość Acidland
Musze cie kolezanko ostrzec, ze leviatan jest psychicznym prawikiem z zezem rozbieznym, ktory nigdy nie gadal zadna dziewczyna w realu. Nie ma zycia poza kafe. Jest nudny i slini sie do wszystkich dziewuch ktore wrzucaja tu fotki. Jak juz ktora zechce z nim porozmawiac, nieswiadoma tego co tutaj prezentuje na forum to nie moze spac w nocy, majac nieustanne polucje. Dobrze, by bylo zebys o tym wiedziala :)