Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyzka

Czy mogło dojść do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość narcyzka

Hej dziewczyny ;) mam do Was pytanie. Jako, że jestem młoda i nie mam aż tak wystarczającego pojęcia w tych sprawach...Tydzień temu mój chłopak miał wytrysk, leżeliśmy całą noc, pieściliśmy się (do seksu nie doszło) dotykał mnie w pupę i ogólnie przytulaliśmy się, spermy było wszędzie dość sporo...miałam wtedy okres a więc miałam na sobie majtki ,podpaskę i tampona. Czy w jakiś sposób mogło dojść do przeniesienia spermy? proszę o odpowiedź.

Gość takamamaaaaa
nie... ale jak nie masz odpowiedniej wiedzy na temat seksu i sprawach z nim związanych nie bierz się za tego typu zabawy...

Gość narcyzka
nie jestem jakąś małolatą.... po prostu dużo na ten temat różnych rzeczy słyszałam i dlatego biorą mi się jakieś niepewności...nie wkładał mi tam palców lecz dotykał pupy i przytulaliśmy się...umyłam ręce mydłem przed zmianą tampona ale mam jakieś schizy, że sperma mogła się dostać w trakcie lub po.

Gość zenująca jesteś
o jaaa pierdoleeee to zacznij sie zabezpieczac jak masz schizy

Gość narcyzka
Z moją siostrą na sali leżała dziewczyna, która była dziewicą a w ciążę zaszła przez pieszczoty...

no jesli mial na reku sperme i wkladal jej rece do pochwy to mogla zajsc w ciaze.ale musialo by sie to stac odrazu po wytrysku bo wiem ze szybko obumieraja plemniki.Tobie to nie grozi spoko.mialas tampona wiec Cie tam nie dotykal.a z tylka same plemniki nie poszly sobie do pochwy.:) ale radze Ci zabezpieczaj sie.bedziesz spokojna i obejdziesz sie bez nieccianej ciazy:D

Gość narcyzka
Miałam tampona ale mimo okresu dostałam białego śluzu. gdyby plemniki znalazły się w tym śluzie na podpasce, to istnieje możliwość ciąży?

Gość narcyzka
Zapomniałam dodać, że bezpośrednio nie dotykał mnie tam ale przez majtki... czy istnieje więc jakaś możliwość?

Gość ehh te małolaty
Zamiast za seks to weź się za podręcznik anatomii i poczytaj jak dochodzi do zapłodnienia

Gość narcyzka
Na pewno dla niektórych moje wypowiedzi są idiotyczne....po prostu pytam. Czy tak trudno normalnie odpowiedzieć?

Gość bylam
jakie pytaie takie odpowiedzi :) pomysl logicznie - JAK plemniki mialyby sie przebić przez majtki, podpaskę i jeszcze tampona?...

Gość narcyzka
Naczytałam się takich rzeczy na różnych forach, także nie zdziwiłoby mnie to ;p

Gość narcyzka
"Odpowiadając na najczęściej zadawane w naszym serwisie pytanie jest czy możliwa jest „ciąża z palca. Odpowiadamy: tak. Zapłodnienie poprzez przeniesienie plemników na palcu do pochwy jest możliwe. Mniej prawdopodobne (choć również NIE NIEMOŻLIWE) jest już zapłodnienie poprzez wytarcie się ręcznikiem lub przykrycie prześcieradłem, na którym znajduje się sperma. Wydzielina w warunkach domowych szybko wysycha, w momencie jej wyschnięcia plemniki umierają. Ciało ludzkie, zwłaszcza okolice intymne są wilgotne, dlatego plemniki mają większą szansę na przeżycie na ciele, niż na pościeli. "

plemniki umieraja po minucie wiec spoko.on cie nie dotykal TAM to jak chcesz byc w ciazy.bez przesady.