Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tim tim tim

chce sie zabic ale nie wiem jak

Polecane posty

Gość tim tim tim

wiem ze tych topiców jest tysice, ale ja naprawde chce umrzec. robie ankietę , więc odpowiedzcie mi który sposob na samobojstwo jest najmniej bolesny? ja myslę ze chyba przedawkowanie leków.

Gość tim tim tim
prosze o powazne wypowiedzi:D to jest ostatni sposob jaki bym wykorzystała. szkoda mi troche mojej rodziny a juz tk spektakularne samobójstwo odbiłoby sie na ich psychice. chce zosawic im jednak list zeby wiedzieli ze kocham ich ale swiat nie jest dla mnie. chce poznac inny:)

Gość skoku z dużej wysokości
nie polecam, mogą się uszkodzić nieddwracalnie podroby, które można by ewentualnie wykorzystać.

Jeśli chcesz zostać honorowym dawcą, to fakt - najlepiej jest porazić się prądem o dużym natężeniu w wannie z lodem wcześniej wzywając karetkę - duża szansa na to żeby organy były w dobrym stanie.

Gość tim tim tim
wydawało mi się ze mam cel w zyciu. studiuje matematyke, spotykam sie z facetami , ale im bardziej sie w to angazuje tym bardziej wydaje mi sie, ze to nie dla mnie. fascynuje mnie życie po śmierci i nie mam juz sił zyc tutaj dla kilku piekych chwil.

Gość tim tim tim
w sumie to dobry pomysł. pomoge komus jeszcze na koniec zrealizowac marzenia.

Gość niplo
Jak Ci smutno i życie stało się piekłem, wejdż do sedesu i nakryj się deklem...

Gość tim tim tim
haha tez prawda;p apropos opuszczania ciała. Tak naprawde popycha mnie to jeszcze bardziej do samobójstwa.chce byc poza cialem na zawsze. Tez sie tym interesowałam. poddawałam sie tez autohipnozie. szukałąm Boga na spotkaniach , gdzie ludzie posiadali charyzmaty, działy sie nieprawdopodobne rzeczy. brałam narkotyki zeby sie odrealnic, ale teraz wiem ze chce tego na zawsze. swiat róznoległy jest piekniejszy. nawet jesli bede musiala zapłacic tam za moje samobójstwo, to chce tego z całego serca.

Gość tim tim tim
no nie tak gorzej, po prostu nie bede sie juz zadreczac:)

Gość tim tim tim
powiem Wam, ze zawsze korzystałam z zycia, nie jestem malkontentka, wbrew pozorom. Mam przyjaciół, rodzine. Jednak czuje sie w tym wszystkim tak obco, moze dlatego , ze jestem przekonana iz musi istniec lepszy swiat.

Gość jest to całkowicie zrozumiała
michał ty pisdo, myślisz że ktoś nabierze się na tą durną gre

Gość tim tim tim
cos trzeba wybrac. i tak kiedys umre. ludzie w wiekszosci i tak zapatrzeni sa w siebie i szybko o mnie zapomna.

Gość tim tim tim
zmieniłam zdanie;p poczekam do konca mojego zycia;p