Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej być może

Rozstanie - jak się zejść?

Polecane posty

Gość lepiej być może

Byłam z chłopakiem prawie 2 lata. Mamy mocne trudne charaktery, przez co nie dogadywaliśmy się. Zerwałam 2 miesiące temu mówiąc mu przykre słowa. Chcę żebyśmy się zeszli. Jak mam zacząć? Napisać sms-a czy poprosić o spotkanie?

Gość aha i achhhhh
lepiej poszukaj innego, poważnie mówię :o

Gość lepiej być może
Chcę byśmy spróbowali ponownie. Myślę, że ta rozłąka coś nam uświadomiła(mnie na pewno). Jak zacząć? To ja zerwałam i ja powinnam wyciągnąć rękę, tylko nie wiem jak?

Gość Wg zasad dobrego wychowania
no nie wiem... moim zdaniem gdyby on był zakochany i tęsknił sam szukałby kontaktu, pretekstu np. za zostawił u ciebie płyte, książke, ubrania... itp.

Gość najprościej to tylko
Ale to ona zerwała mówiąc mu przykre słowa. To ona zawaliła temat, więc dlaczego facet który został poniżony takim gestem panienki ma teraz stawać na głowie i odbudowywać coś czego nie zbyrzył. Wina jest autorki i to ona musi naprawić i błąd i krzywdę jaka komuś wyrządziła.

Gość lepiej być może
szuka kontaktu. Dzwonił do mojej koleżanki i pytał co u mnie. Pisał z innego telefonu. Nie ułatwiał mi zapomnienia o sobie. Jak pokazać mu, że chciałabym spróbować?

A przez posły to ............... Jeżeli już to osobista wizyta i to nawet bez zapowiedzi. Miły uśmiech na twarzy i serdeczne słowa PRZEPRASZAM CIĘ TO MOJA I TYLKO MOJA WINA. PRZEBACZ MI.

Gość lepiej być może
najprościej to tylko - masz rację, Jest dokładnie jak napisałeś/łaś

Gość lepiej być może
tak tylko jak się umówić na takie spotkanie? Napisać zadzwonić? Nie chcę bez zapowiedzi, bo może go nie być w domu.

""Jeżeli już to osobista wizyta i to nawet bez zapowiedzi."

Gość lepiej być może
dzięki. Przemyślę to jeszcze co mu powiem. Mam nadzieję, że nam się uda.

Gość superbitch
idioci i masochisci. obijcie sobie mordy na powitanie a potem do wyra. nie znosze takich toksycznych ludzi jak wy. zyjecie negatywnym napedzaniem sie.

Gość superbitch
a potem wasze dzieci beda mialy spieprzona psyche przez rodzicow furiatow. wysterilizujcie sie.

Gość pani Bowary
"" 14:38 [zgłoś do usunięcia] superbitch idioci i masochisci. obijcie sobie mordy na powitanie a potem do wyra. nie znosze takich toksycznych ludzi jak wy. zyjecie negatywnym napedzaniem sie. 14:39 [zgłoś do usunięcia] superbitch a potem wasze dzieci beda mialy spieprzona psyche przez rodzicow furiatow. wysterilizujcie sie."" superbitch to ty jesteś idiotą i toksyczną osobą no i masz spieprzone życie i dziecińśtwo.

Gość Gal Anonimus
Dlaczego z nim zerwałaś? Wydaje mi się to najważniejszym pytaniem.

Gość Gal Anonimus
To że macie zbyt trudne charaktery jest zbyt ogólnym stwierdzeniem.

Gość superbitch
pani Bowary no niestety taka jestem przez rodzicow ktorzy wiecznie sie tlukli, schodzili i rozchodzili. dlatego mam alergie na takich ludzi. i sama zglos sie do usuniecia jesli jestes tego pokroju.

Gość pani Bowary
Nic nie będę zgłaszać do usunięcia. To były twoje słowa i skopiowałam dwa posty twojego autorstwa. Jesteś toksyczna to fakt. Wystarczy popracować nad sobą aby nie popełniać błędów naszych rodziców. Mój ojciec był alkoholikiem, czy ja też muszę pozostać alko ? Na tym polego sztuka korzystania z naszego rozumu i wiedzy jaką nabędziemy w życiu.

Gość lepiej być może
chcę do niego zadzwonić, tyle, że zupełnie nie wiem co powiedzieć, by tego nie spalić. Macie jakieś pomyły? Myślę by zaproponować spotkanie i przeprosić.