Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka85

jak odbudowac zaufanie

Polecane posty

Gość maleńka85

moj narzeczony sie na mnie zawiód on z natury jest nie ufny starsznie zaborczy i zazdrosny o wszstko i wszstkich oczywiście nigdy go nie zdeadziłam oni nie spotykałam z nikim innym o kocham go bardzo i marzyłam zeby z nim spedzic reszte zycia ostatnie kilkamiesiecy go tu nie było a ja mieszkałam u mamy chodziłam do pracy i większość czasu siedziałam w domu i dołowałam ze go nie ma a on dzwonił szukał podejrzen zadawał milion pytani gdziek kiedy októrej z jednej strony rozumiałam to bo był daleko a z drugiej po pewnym czasie zaczeło mnie to dreczyc i meczyc stałam sie złośliwa i niedobra i chcoc bardzo chciałam nie umisłam tego zmienic on mnie prosił zebym mu dała wiecej miłościi pokazała ze gokocham i choc czułam tam w srodkumiłosc nie umiałam jej okazac pozniej sie to zmieniło i było coraz lepiej az wkoncu wrócił i znalazł u mnie w tel jakies smsy ze byłm gdziez z koleżanka i mu nie powiedziałam o tym wczescniej tez była sytuacja ze załozyłam w pracy gg do celów słuzbowych i mu nie powiedziłam a tarza mi nic nie wierzy twierdzi ze kłamie i oszukuje go cały czas a tak wcale nie jest i to takie głupie sytuace na którebym nie zwróciła uwagi a on uwaza ze najgorsze co moze byc przez to całe swieta byo brazony sylwestra spedzilismy osobno ale co chcwila dzwonił do mnie itp a cały nowy ok spedzilismy razem i było miło i ok ale ja o potrzebuje cały czas a on przez tazłośc widze ze sie meczy ze co chcwile sobie to przypomina i odrazu sie namnie denerwuje wiemze mnie kocha zresztą mi topowiedział ale nie wiemco zrobic zeby mi zaufał eby zapomniał o tym co sie ztało bo jak narazie mowi ze nie mozemy byc razem bo on nie umie i po czesci go rozumiem a z 2 strony skoro kocha to powinno mu toprzejsc a ja jestem rozbita bo mi ho tak strasznie brakuje i chce z nim byc ale przez te głupie sytuacje wiem ze to moja wina i nie moge naciskac co ja mam zrobic

Gość maleńka85
czy ktoś był w podobnej sytuacji albo moze mi coś doradzic jak teraz się zacowac co zrobic

Gość pani Bowary
No to pora odbić piłeczkę, teraz ty zacznij do niego wydzwaniać i robić mu wymówki. A co niech ma za swoje. I tak aż wreszcie się uspokoi i zacznie przepraszać. No to wtedy ty na niego.- Przepraszasz no to masz coś na sumieniu. I od nowa sceny. Może się zreflektuje. No i można go postraszyć "ODCHODZĘ" ciekawe jak zareaguje :D

Gość trybun na kafe
moza Bovary pomysł jest niezły, ale ja bym dał kopa gościowi, bo ty sie stajesz ubezwłasnowolniona w tym związku. Związek jest chory. Kazdy ma prawo do prywatności i swojego życia. Nie ma innego poglądu na tak postawioną sprawę

Gość Eleeene
a Ty za co chcesz go przepraszac?Za zalozenie gg do celow zawodowych? Nawet gdybys zalozyla do rozmow prywatnych, to co w tym zlego? Za podejrzenia bez przyczyny? Kobieto , Ty jestes uzalezniona od niego emocjonalnie i "chora". Co Ty chcesz odbudowywac, chyba tylko poczucie wlasnej tozsamosci i wlasnej osoby, ktora umie stanowic o sobie. Takie jest moje zdanie i mysle, ze kazdy zdroworozsadkowomyslacy czlowiek je podzieli. To jest Toksyk i zameczy Cie w przyszlosci, jak nie dasz nogi z tego zwiazku.

Gość maleńka85
po czesci macie moze racje ze to nie powinno tak byc ale kiedy s za nim nie było go było super i naprawde sie dobrze z nim czułam i tego mi teraz najbardziej brakuje mysle ze poprost zostawie to tak jak jest i zobacze co on w tym kietumku zrobi...jeżeli bedzie m zalezało to sam bedzie chciał odbudowac relacje on wie ze go kocham i jestem za nim ale uwaza ze mi nie mozna ufac i to go strasznie boli ale widac ze to do konca nie jest zalezne od niego bo z tym walczy skoro chciał spedzic ze mna nowy rok zobzaczymy jeżeli sie nie odezwie sam to znaczy ze nie ma sensu i ja tez juz nie bede walczy