Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ines266

Pomysl na wesele polsko-hiszpanskie

Polecane posty

Gość Ines266

Hej. W czerwcu tego roku bierzemy slub. Ja Polka, on Hiszpan. Moze macie jakies pomysly na zorganizowanie takiego wesela? Na pierwszy taniec bedzie salsa, poza tym nic innego nie przychodzi nam do glowy. W ogole nie wiem jak zorganizowac takie wesele, bo nie mamy tlumacza. Wszystko ja bede musiala tlumaczyc.

Gość Dotikbjutik
Witam! Jestem właścicielką CELEBRATION ze Szczecina i z przyjemnością pomożemy w organizacji, koordynacji lub tylko konsultacji Państwa wesela. Służymy pomocą nawet gdy szukacie tylko kilku usługodawców! W tym celu poprosimy o kontakt pod adresem celebration.planner@hotmail.it. Napewno razem sprawimy by ten dzien był idealny i to po racjonalnych cenach, a ponadto proponujemy ciekawe oferty naszych stałych usługoawców!! Pozdrawiam! Dorota Radziszewicz www.celebrationplanner.pl

Gość pomysł taki .......
hejka :) To może ja polecę moją orkiestrę "Latino Show Band" - chłopaki są z Sopotu ale dojadą gdzie trzeba (my jesteśmy z Wielkopolski i nie było problemu). W składzie jest 2 latynosów i 3 Polaków, wodzirej jest Latynosem właśnie i nie będzie problemu z prowadzeniem zabawy po hiszpańsku. Poza tym świetnie grają - polska muzyka i latino - świetnie się bawiliśmy. to ich strona http://www.latinoshow.pl/ Gdybyś miała jakieś pytania to pisz, mogę też podesłać foty :)

Cudzoziemcom ogolnie podobaja sie nasze wesela, wiec moze warto zrobic polskie wesele? Dodlabym tylko do menu kilka potraw hiszpanskich i dekoracje tez bym zrobila w klimacie hiszpanskim. Na pierwszy taniec moze jakies tango albo salse? Wezcie Dj i niech pogra rozne kawalki, od lat osiemdziesiatych, po disco polo i po kawalki hiszpanskie. Gosciom na pewno sie spodoba polska impreza :)