Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prywatny

Prosze o szybka odpowiedzi.

Polecane posty

Gość Prywatny

Uprawiałam sex z chlopakiem podwójnie w ciagu jednej nocy. Za pierwszym razem mial gómke załozona i na koncu sie spuścil do niej. Zrobilismy sobie przerwe gdzies tak z 10min i zaczelismy uprawiac sex od nowa. za 2razem nie załozył gómki ale sie nie spuścil do mojej pochwy. Czy jest to mozliwe abym zaszła w ciaże.? Prosze o szyba odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość Prywatny
Mam jeszcze nie regularny.

Gość oooooo...
to szybko zaczynasz...

Gość Prywatny
Dobra szybko nie szybko. Odpowiedcie mi na moje pytanie.

Gość debilkoooo autorko
a uważasz, że z sexu bez gumki to dzieci się nie biorą czy jak,że tak pytasz?

Gość wrozki szukasz?
skad mamy wiedziec, jesli Ty nie podajesz nam podstawowych danych, bo nawet dnia owulacji nie umiesz obliczyc..? Skad mamy wiedziec, czy Twoj partner wydziela plyn ejekulacyjny (takie "slinienie"przed wytryskiem). W nim tez moga byc plemniki. Poza tym stosunek przerywany, to zadna metoda zabezpieczajaca... A w koncu skad mamy wiedziec, czy chlopak umyl sie po pierwszym stosunku i zaden plemnik nie zostal na penisie..? Moze resztka sperma zachowala zdolnosc do zaplodnienia (w czasie drugiego stosunku), nie wyschla w 10 minut..? Reasumujac: mozliwosc zaplodnienia istnieje.

Gość OMG................
następna nastoletnia szmata, zamiast za kutasy, weź się lepiej za słownik ortograficzny- korzyści większe niż z zabawy w sex, nie będziesz robiła z siebie idiotki, nie stworzysz małego kretynka i nas nie będzie razić po oczach twoje "pisanie"!

Gość wrozki szukasz?
ejakulacyjny

Następnym razem sobie słownik ortograficzny włoż, będzie bezpieczniej i na dobre ci to wyjdzie... :o