Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna13

jestem w ciazy

Polecane posty

Gość niepewna13

jestem w ciazy i mam 13 lat. to dziecko mojego kolegi, ktory ma 15. to zdarzyło sie na imprezie, w sumie nie wiele pamietam, dzisiaj mija 3 miesiac, nie wiem co robic. komu powiedziec najpierw jemu czy rodzicom? boje sie ich reakcji.

Gość odpowiedź jest prosta
rodzicom

Gość niepewna13
nie przytyłam w ogole.

Gość niepewna13
Bo byłam u wróżki i mi powiedziała

Gość niepewna13
zrobilam 2 testy, oba wyszły pozytywnie. okresu od tamtego czasu tez nie mam

Powiedz jak najszybciej rodzicom i niech Cię zabiorą do ginekologa, bo becikowego nie dostaniesz 😴 Chociaż może i tak już za późno.

Gość ruchansko
ilu juz dałas?

Gość naj jestem naj:)
jakim namierzeniem ja straszysz ciemniaku kimkolwiek jestes to nie przestpestwo byc w ciazy, nawet w tak wczesnej, i jesli chlopak jest rowniez niepelnoletni teraz sie to zdarza , coraz czesciej niestety ale ni zyjemy w ciemnogrodzie wiec jak sie stalo juz to rudno, powiedz rodzicom, uwierz mi nic ci nie zrobia, nie moga, pomoga, matka zawsze bedzie matka, niewazne co sie stanie, ja tez jestem matka i jesli by sie to przytrafilo mojej corce lub synowi (a mam syna) nigdy nie odwrocilabym sie od dziecka, nigdy

co 13-latka robiła na imprezie?! nie mówie o rozkładaniu nóg, bo mogli ją upić, ale do cholery ja jak miałam 13 lat to się lalkami bawiłam!! Gdzie są rodzice?! jak nie ma to są ośrodki opiekuńcze i w takim celu namierza się nieletnich z dużym problemem!

Gość naj jestem naj:)
nie wiesz o jaka tu impreze chodzi, moze zwykla u kolezanki itp ty myslisz ze hahah za takie cos ukarza dziecko i rodzicow, a nie tylko na imprezach mozna zajsc w ciaze, nie tylko w rodzinie patologicznej, jesli malolaty chca to robic to moga to zrobic wszedzie i nie jest to karalne

Gość paulinuchaaaaa
alez wy we wszystko wierzycie...!!!ludzie.!!!!!!!

to już wolę kolega (przecież nie chłopak) spuścił mi się do ucha, czy mogę zajść w ciążę? a po chwili: ale ja grzebałam w tym uchy później, i drapałam się potem tym brudnym palcem po tyłku itd....