Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz kurde mam dość

Ciągły kaszel. POMOCY !!

Polecane posty

Gość nosz kurde mam dość

Moja córeczka 2 lata kaszle już 3tygodnie :/ z różnym nasileniem. Jednego dnia wcale, innego tylko rano, a kolejnego kilka razy w ciągu dnia. Miała do tego katar, ale katar tydzień temu się skończył, a kaszel pozostał :( Lekarz przepisał tylko cebion, syrop wykrztuśny i kazał nawilżać nos

Gość muszira
Jak uważasz, że tamten lekarz przepisał dziecku złe leki, to idź do innego. Czy uważasz, że my ci dziecko tu wyleczymy?

U mnie było to samo prawdopodobnie na coś jest alergiczna, nie musi być to typowa alergia ale coś jest, mój synek też nie jest alergikiem ale pomagają mu inhalacje bardzo, po jednym zainhalowaniu już było o niebo lepiej. właśnie skończył 2 latka :)

Jeśli masz możliwość zrób jej testy alergiczne to kosztuje ok. 30 zł czy wogóle jest alergiczna, albo tylko poproś o inhalacje on dostaje pulmicort i jakieś kropelki jeszcze...

Gość sobie weszlam a co mi tam
a powiedzcie mi czy ktorejs dziecko tez tak ma,ze nawet najmniejsza infekcja prowadzi do bardzo wysokiej goraczki ktorej nie mozna niczym obnizyc??? Moj synek tak ma :( teraz w sylwka prawie caly wieczor siedzielismy w lazience w chlodnej kapieli bo nic na niego nie dzialalo tylko to,a tempka dochodzila do 41 stopni mowie Wam koszmar.bylismy u lekarza nic w sumie takiego lekarz nie stwierdzil,ale antybiotyk przepisal.Juz nie wiem co mam robic na tego jego wysokie goraczki ,A tez zaczelo sie od kaszlu :(