Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sloneczkooo00000

Dwa miesiące bez okresu!?!

Polecane posty

Witam, Moj problem polega na tym ze od dwoch miesiecy nie mam okresu (tydzien temu powinnam miec juz drugi ktorego nie ma). Od ok dwoch tyg zaczely mnie bolec jajniki juz nie mowiac o piersiach (nie moge ich dotknąc czasami sa tak wrazliwe ;/) i jakos dziwnie urosly ale to moze dlatego ze przytylam.. Robilam juz 3 testy (ostatni ponad dwa tygodnie temu) i wszystkie byly negatywne... Czy to mozliwe ze jestem w ciazy pomimo negatywnych wynikow testu... Dodam jescze ze moje hormony wariuja i moj facet nie moze juz ze mna wytrzymac i ja sama ze soba tez ;/ Jakies ray ?!?!

Gość rozumiem że do ginekologa masz
jakieś 5 tysięcy km?

Nie az tak daleko nie mam ;) ale aktualnie nie mieszkam w Polsce i to troszke utrudnia mi sprawe... ale wlasnie szukam jakies terminu na wizyte.. ;/ Bo naprawde juz nie wiem co mam o tym myslec ;/

A co myslicie o samych wynikach testu... czy one moge sie mylic? Czytalam troche wypowiedzi niedawno ze we wczesnej ciazy moga.. ale ile w tym prawdy..?

teoretycznie jak okres sie spóźnia to juz wynik testu powinien byc pewny, ale we wczesnej ciąży może wyjść fałszywie negatywny, zrob test jeszcze raz teraz (bo piszesz, że ostatni robiłaś 2 tyg temu) i jak nadal bedzie negatywny to do lekarza bo objawy jak na ciążę

Gość anka8889
ost czytalam ze kobieta 3 miesiace robila testy i nic ciagle negatywne poszla do gina i okazalo sie ze 10 tydz :)

Gość mama-mia84
idz do lekarza,albo zrób test z krwi

No wlasnie ja tez slyszlalam wiele tkich przypadkow;/ W koncu przestaly mnie piersi bolec ale teraz za to jajniki mnie tak strasznie bola i mam taki dziwne uczucie jakbym nie mogla wciagnac brzucha ;/ Nie wiem nie naleze do osob ktore panikuja i wyolbrzymiaja problem ale cos tu jest nie tak...

Gość Łasiczkaaa
Mam bardzo podobny problem. Ostatnią miesiączkę miałam 10 listopada czyli dziś mija 56 dzień bez okresu. Testów ciążowych zrobiłam chyba z 5 z czego ostatni 28 grudnia, wszystkie wyszły negatywne. Umówiłam się już na badanie krwi ale nie sądzę bym była w ciąży, nie mam absolutnie żadnych objawów, piersi takie jak były, brzuch nie boli, nastrój w porządku. Choć kto wie... ciąża nie byłaby dla mnie strasznym dramatem ale wolałam jeszcze z tym poczekać. Są może tutaj jakieś kobiety, które mimo że test z moczu miały negatywny okazywało się, że jednak są w ciąży?

Łasiczkaaa no ja np. miałam ostatnia @ 25.11.2010 a miesiąc później ujrzałam na teście II kreseczki a dokładniej 20.12.2010 więc jesli Ty miałaś wcześniej @ niz ja a do tego robiłaś test 28.12.2010 to chyba test był wiarygodny (dodam, że miałam późno owulke bo dopiero miedzy 17-19dc) mimo wszystko życzę powodzenia :)

Bylam dzis u ginekologa ;) I dziweczyny nie martwcie sie testy sa naprawde wiarygodne. Okzalo sie ze zatrzymala mi sie miesiaczka przez nadmiar stresu ;)

Gość Łasiczkaaa
Super Sloneczkooo00000! Ja byłam dziś na pobraniu krwi. Mieszkam w Anglii i tutaj wyniki mają być po 7 dniach (w PL są po 2 godzinach, eh...) Dodatkowo wysyłają mnie do szpitala na jakieś skany O.O Mam przynajmniej nadzieję, że jeśli to nie ciąża, powiedzą czym dokładnie co jest nie tak, że tej miesiączki nie ma.

Gość apatiii
Witam, wiem że pewnie już tu nikt nie zagląda ale jak nie napiszę to się nie dowiem :) Kocham się regularnie od 2 lat bez zabezpieczenia, stosując stosunek przerywany. Okres mam nieregularny, choć ostatnio trochę się poprawił. Ostatni okres miałam 3 miesiące temu.. choć był całkiem inny niż pozostałe, plamienia, brązowe plamienie przez ok 4 dni, z tego w jeden dzień z minimalną domieszką krwi. Zrobiłam jeden test(negatywny), drugi( druga kreska wyglądała jak zarys gdzie miała się znajdować) , trzeci ( negatywny). Później zrobiłam kolejne dwa i znów negatywne a okresu ani słychu ani widu. Dotykając się w dole brzucha też nic nie da się wyczuć. Boję się że to ciąża. Może ktoś tak miał? Dodam że do ginekologa nie chce iść bo mam jeszcze 17 lat. I nie chce żebyście mnie krytykowali tylko pomogli. Pozdrawiam.