Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wincenty Pierdyknięty

Lookrecja, zlej to debilne towarzycho

Polecane posty

Gość Monisia isia
racja!

Gość rtrtgrtgtg
Lookrecja czy to Twoj kolejny projekt ? nie pocieszaj sie i tak ci to nic nie da 🖐️

Gość kolejny lincz
Tu nie chodzi o jej wyglad... Po prostu to prostackie towarzycho lubi urzacac lincze.. O popatrz, ta/ten zrobil cos co komu nie spasowało wiec nadciagnie tłum prostakow probujacy odbić sobie swoje domowe/szkolne/ frustracje... No to teraz ile bedzie slicznych zdjec jej? A moze jeszcze znajdziemy jej nr. telefonu, czy tez email? Jestescie tak zaslepieni zazdroscia, frustracja, nienawiscia ze az wam z mord kipie piana prostaki.

Dziękuję, naprawdę dziękuję. Poprawiacie mi humor, nie wiem ile to dla Was znaczy, ale jestem bardzo wdzięczna. Bardzo.

Gość rtrtgrtgtg
niestety jestescie malo zorientowani.. czy nie widzicie nic niestosownego w jej democie? a z takiej ''popularnosci'', o ktorej mowisz, ta psycholka by sie cieszyla :) to prawa, jest atrakcyjna, ale to nie znaczy ze moze sobie to dziewcze na wszystko pozwolic

Gość rtrtgrtgtg
aha i jezeli za klase uwazasz dyskusje z oblesnymi typami chcacymi lizac jej piczke - gratuluje. a moze sam jestes tym oblesnym ? bo wy faceci jej bronicie tlyko dlatego ze podoba wam sie fizycznie

Gość nie zdradzę nicka
O D P I E R D O L C I E SIĘ OD LUKRECJI!

Gość Danny Decoy
pierdolić Lookrecję :P

mnie żadne demoty i dziecinady nie obchodzą natomiast tutaj widzę tłum rozjuszonych, ziejących nienawiścią nicków, który stara się zgnoić jedna dziewczynę i to akurat tę, która wyróżnia się elegancją i delikatnością gdyby było tu takich więcej, to forum byłoby milszym miejscem niestety więcej jest tutaj nienawiści człowieka do człowieka taki forumowy ku-klux-klan tu su się rozgrywa...

Gość tak, wlasnie
dala dowod swojej subtelnosci kopiac lezacego :) a poza tym na forum jest sporo takich dziewczyn, a lookrecja do nich nie nalezy :)

Gość mam wrazenie...
ze to kolejne projekty bronia lookrecje :D projekty lookrecji ofkors :D

>>>>ze to kolejne projekty bronia lookrecje projekty lookrecji ofkors co? łatwiej ci w ten sposób to przełknąć?

Gość sdadsfasdfasdf
A lookrecja bierze z dupy do mordy,swojej krzywej :P I jeszcze wmawia że nie jest łatwa :P

Gość tak, wlasnie
to, ze jestem na orange nie znaczy ze bylam tez kazdym kto sie z niego nabijal, nie smialam sie z tego, od poczatku mi sie to nie podobalo, wiec odwal sie

Gość mam wrazenie...
nie, ale po prostu gorsze zjeby dostawaly tutaj grzeczne dziewczyny ZA NIC i nie mialy tylu obroncow, ile nagle zyskala sobie lookrecja :) to dosc dziwne ale nie interesuje mnie to :)

>>>A lookrecja bierze z d**y do mordy,swojej krzywej I jeszcze wmawia że nie jest łatwa o właśnie, takie wypowiedzi dobitnie pokazują jak bardzo taki ktoś Lookrecji nienawidzi i mogę się założyć, ze chodzi o jej urodę połączoną z inteligencją, która aż bije z jej wypowiedzi

Gdy mnie sos poprosił o usunięcie - usunęłam. Gdy mówił Wam, że jesteście podli - zasypaliście go kolejnymi przeróbkami. Demotywujące.

Nie wiem czy zauwazyliscie jedno. Sa cztery grupy juz w tym momencie. Pocieszajacych Lookrecje, potepiajacych, obojetnych oraz zainteresowanych, lecz obiektywnych? Kolorowych zycze wszystkim. Bede miec niezly temat do pracy mgr...

Jak już A to i B... tak, wlasnie Ale czy ja kurwa pisałem o tobie że ty się z niego śmiałaś bo jesteś pomarańczowa? Tylko że w chuj ludzi się z sosa śmiało, nie jeden przerabiał jego foty, ale teraz to chuj, nikt tego nie pamięta bo jest lukrecja która jest winna wszystkiego co złe... :O

"nie, ale po prostu gorsze zj**y dostawaly tutaj grzeczne dziewczyny ZA NIC i nie mialy tylu obroncow, ile nagle zyskala sobie lookrecja to dosc dziwne ale nie interesuje mnie to" widać robi na niektórych spore wrażenie Ja jestem jednym z nich ;)

niedziel - a ja wiedziałam, że to Ty. ;) Dziękuję po raz kolejny i nie przestanę dziękować dopóty, dopóki są tu jeszcze ludzie nie tryskający we mnie jadem, niczym wściekłe żmije. :)

Gość ładnie proszę
nie myl inteligencji z poprawną polszczyzną, złamasku :) u mnie dziewczyna miala dobra opinie - az do dzis.

i jeszcze jedno dodam nie wiem nawet o jakie przerabiane zdjęcia wam chodzi, bo aż tak zadomowiony tu nie jestem jednak zawsze jak tu wchodzę i widzę posty Lookrecji to je czytam, bo sprawia mi to przyjemność i patrzenie na jej fotki również a te wasze afery to takie burze w szklance wody 🖐️