Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pinezka123

mama mnie przyłapała

Polecane posty

Mam pewien problem. Wczoraj moja mama przyłapała mnie jak uprawiałam sex z chlopakiem. Znamy się kilka lat zawsze byliśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi, a kilka miesiecy temu zaczęło coś mniędzy nami iskrzyć. Moja mama bardzo go lubiła. Niestety po tej wpadce zmieniła o nim zdanie. Powiedziała że się na mnie zawiodła i że nie spodziewała się tego po mnie. Każe mi być w domu do 23 inaczej powiedziała że zamknie drzwi i mnie nie wpuści. Dzisiaj cały dzień się do siebie nie odzywałyśmy. Mam 20 lat i studiuje w innym mieście ale nie chce przyjezdzac do domu i czuć się winna że sprawiłam jej przykrość. Zwłaszcza, że z powodu tego chłopaka będę częściej przyjezdzac... Prosze pomóżcie... jak z nią porozmawiać? Oboje czujemy się z tym strasznie...

Gość 6898978oto
Porozmawiaj z nią spokojnie. Powiedz, że jesteś dorosła, że kochasz tego chłopaka. Powiedz, że nie masz 15 lat i wiesz co robisz....

Gość trumtrumtrum
kurcze mama nie ma racji; sama pewnie podobne sytuacje w swoim mlodym zyciu miewala; seks to nie przestepstwo i chlopak jak dla mnie jest bez winy; trzymaj sie:)

Gość antonina-18
o żesz powiedź mamie żeby poszła do psychologa, wszystko jej wyjaśni, u mnie kiedyś w lo było spotkanie z rodzicami babka mówiła że sex jest normalną rzeczą naturalną że młodzi ludzi się rozwijają że cośtam nie pamiętam już, mówiła że jak jedna strefa tu sex nie będzie się rozwijać może dojść do jakiś innych uchybień w psychice czy cośtam dodam że to było skierowane raczej do rodziców chłopaków, a tak do tematu powiedź że możesz ją jedynie przeprosić za to że robiłaś to w jej domu a nie przepraszaj jej za to że to robiłaś, ona nna pewno też była w twoim wieku, ja nigdy nie byłam złapana ale współczuję a matką się nie przejmuj

Gość tragediaaaaa
Bo do rodziców nie chce dojść, że ich kochane dzieciaczki dorosły i mają swoje potrzeby :o

Gość trumtrumtrum
no to jeszcze lepiej:) mama jest na moje oko w niemalym szoku i moze stad wynika jej zachowanie-choc racji nie ma; przedmowczynie maja racje szczera rozmowa jest potrzebna ale czy rozwiaze problem to juz zalezy tylko od Twojej mamy; warto na pewno probowac, mama tez czlowiek moze potrzebuje triche czasu;)