Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim_kuku

problem z wziązku

Polecane posty

Gość pseudonim_kuku

witam, mam problem z chłopakiem z którym jestem już prawie 4 lata.Zbyś(tak go nazwijmy na okolicznośc watku) bardzo sie zmienił. Od pewnego czasu mam wrażenie ż ejuz mu na mnie nie zależy. kiedyś jak wychodziłam sama to dzownił, sprawdzał co chwile co robie, gdzie i z kim jestem. Czasem mnie sledził i robił słodkie sceny zazdrości obecnie tak juz nie jest. Cieszy sie jak wychodz e zkimś, proponuje podwiezienie albo jak nie che wyjśc i wykecam się brakiem pieniedzy to mi je pożycza. Prosze o rade.Pozdrawiam

Gość pseudonim_kuku
Prosze o rade:(

Gość Romano-Sexmacher
No co? Olewa Cię :)

Gość pseudonim_kuku
chyba tak. kiedys np jak wychodziłam czesto to po poworcie do domu przekopywał mnie jak worek kartofli, ganial z amna z krzeslema teraz nic dupa bladaaaa

Gość do autorki....
Moja teoria na temat długich związków m.in. właśnie taki scenariusz przewiduje ..... niepewność, obawa, zagubienie. Jedni wytrzymują do końca a inni zgóry są skazani na rozpad związku. Jak w regule są wyjątki, tak u ciebie może być inaczej i życzę ci tego. Tak diametralna zmiana zachowania zaskakuje, dziwi i tak powinno być, ale trudno szukać przyczyny, kiedy sie kogoś nie zna. To ty jesteś blisko niego i tylko ty możesz zaobserwować co się dzieje ....nowego, czy może jest ok.

Gość pseudonim_kuku
ja nie moge się z nim rozstać, to nie może sie rozpaśc. ch ebyc przy nim, cche dbać o niego kochac go. Chce o zmienic, chce zbey dzieki mnie stal sie lepszym czlowiekm umre jelsi go strace on byly moim idealem czy moge to naprawic? przywoci wlasciwy bieg>?

Gość pseudonim_kuku
up up

Gość pseudonim_kuku
jeste snipowazny! ja mam prawdziwi problem