Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość froyoand

prezerwatywy

Polecane posty

jest topik na kafe: lady comp i pearly skuteczna antykoncepcja, który śledze od dłuższego czasu. Tam dziewczyny piszą pozytywne rzeczy. Tak w sumie to wolałabym LC ale chyba kupię tą tańszą wersję - pearly, fakt cena jest niczego sobie:O

Ja kiedyś spróbowałam objawowo-termicznej, nie rezygnując z prezerwatyw, żeby zobaczyć jak mi będzie szło, ale ja się do tego zupełnie nie nadaję ;) Samo mierzenie temperatury przy moim trybie życia, kiedy to czasami wstaję o 6, a czasami o 11 jest kompletnie bez sensu ;) A budzenie się na samo zmierzenie temperatury też mi raczej nie wychodziło :p ;)

no ja rozumiem, że mogło Ci nie przypaść do gustu;) ja jakoś tak mam, że najczęściej budzę się na parę minut przed budzikiem i już, a nawet jeśli śpię dużej (co kocham) to pobudka na pomiar nie przeszkadza mi. Mogę zaraz zasnąć znowu, no przecież to nie jest poranny jogging:D A propos uciekam na fitness, miłego wieczoru.

Gość froyoand
Perwersja moge prosic Twoje gadu badz konatakt mailem ? prosze.

Mail do mnie jest w stopce(tekst na dole każdego mojego postu): szatynkaociemnychoczach itd.