Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozcie mi :(

Moja dziewczyna czuje cos do innego

Polecane posty

Opowiem wam cala sytuacje ... Pewnego razu poszedlem po szkole do kolegi, moja dziewczyna o tym nie wiedziala bo to nie bylo nic waznego.. siedzialem u niego do godziny mniej wiecej 17.. I poszedlem do domu, koledzy pisali w moim imieniu do kolegi ze robie impreze i ma "zalatwic jakies suki" .. moja dziewczyna znala haslo i to przeczytala zerwala ze mna po tym i nie wierzy ze moglem takie cos zrobic ... Mowi ze jej nie szanuje i wgl.. Nie ufa mi i nie chce sluchac ze to nie ja wcale .. Zaczela pisac i spotykac sie z moim najlepszym kolega .. On powiedzial mi ze Zakochal sie w niej co mnie bardzo bolalo :( prosilem ja codzienie o wybaczenie i zeby nie pisala ani nie spotykala sie z nim.. i tak pisali i spotykali sie przez jakis tydzien moze 2 .. spotkali sie 2 razy ale do niczego nie zaszlo, nawet sie nie pocalowali ani nic. teraz juz powiedziala mu ze bylem jej 1 miloscia i nie moze o mnie zapomniec, on zerwal z nia kontakt.. I napisala mi ze kocha mnie i chce byc ze mna ale boi sie ze mnie skrzywdzi .. mowi ze jej uczucia nie sa takie same jak kiedys i boi sie ze nam razem juz sie nie ulozy .. wiem ze czuje cos do niego. POWIEDZCIE prosze co mam zrobic bo juz naprawde nie wytrzymuje tego wszystkiego to mnie powoli wykancza ...

Mam 17 lat i byliśmy ze sobą 2,4 roku. Ja naprawdę nie wiem co robić :(

Gość odpowiem szczerze na pytanie
Uznala, ze Twoj dobry kolega bedzie najlepsza strzala by zranic Twoje serce.... Problemem tutaj jest raczej Twoj kolega, ktory znajac Twoje uczucia do niej twierdzi, ze sie zakochal a tak naprawde byl tylko marionetka w jej rekach by odegrac sie na Tobie .... Moim zdaniem jak sie lepiej postarasz - przejdzie jej i wroci!

Dzieki :) Pomogła mi twoja odpowiedz. Ale ona mi naprawdę pisała ze poczuła coś do niego.. Dziś mi napisała ze chce byc ze mną i kocha mnie ale musi odejść po tym wszystkim .. Wiem ze to ja bardzo bolało ale ja żałowałem tego i to nie ja.;/ Próbowałem jej to wytłumaczyć ale nie chce słuchać . Napisała mi ze zależało jej na nim :( Czuje się jak śmieć czytając takie rzeczy od mojej ukochanej. :((

No i w czym miałbym Tobie pomóc?? Ja zostałem "osrany" przez kilka kobiet, dla których poświęcałem wszystko. Potem miałem tylko kilku ludzi, którzy mnie wysłuchali. Część z nich zrozumiała, część wyśmiała (co też nie było przyjemne);). Ale... żyję:D:D:D Ja wiem, że to nie fajnie jest zaraz po odkryciu takich tematów, ale dasz radę... Pierwszy raz zawsze boli najbardziej:P:P W tym temacie też trzeba dziewictwo stracić:D:D:D:D:D:D Trzymaj się chłopie i nie płacz, bo nie ma za kim!!:)

Ja naprawdę nie wiem co robić" dorosnij i pusc kantem tą dziewczyneczkę

Wam to tak Łatwo mówić wszystkim ;p Ale ja naprawdę bardzo ja kocham i nie chce jej stracić bo uważam ze jest wyjątkowa... Naprawdę każdy mówi ze mam zakończyć ten etap . Tylko ze ja nie chce.. Chce by bylo jak dawniej a nie teraz ciągle kłótnie, a teraz jeszcze ta cala akcja to mnie dobija. :( Ja nawet nie mogę przestać o niej myśleć nawet na minute :(( To jest moja 1 Miłość

Regres sprawa do ciebie powiedz czy ja robię coś nie tak czy to ona ma problem ze sobą ? Powiedzcie jak po 2 latach zwiazku mozna tak nagle kurw* do przyjaciela mojego ? Powiedziec mi ze zalezalo jej na nim .. A jeszcze jedna pytalem jej czy spotkala sie z nim tylko 1 a ona ze tak .. I chcialem raz w sobote sie spotkac z nia :) Powiedziala ze przychodza do niej znajomi na piwo .. A ten moj Byly przyjaciel... Powiedzial mi tak naprawde ze byl z nia na piwie u niej..;/ Ona mi klamala nic mi o tym nie powiedziala ;/ jeszcze wyslala do mnie takiego sms ze niby pomylka "Moga jeszcze zostac ? " czy to wszystko nie jest smieszne ;/ ? Tylko nie wiem czy to ja mam sie starac czy to ona powinna teraz to robic ;/

Gość okropni sprawcyyyyyyyy
czesto faceci pisza ze kobieta jest wyjatkowa..a traktuja ja jak smiecia..juz lepiej traktuja koleznaki i kolegow. Tak ma kazdy facet cos jest nie tak

To wcale jest nie prawda nie trakowalem jej jak śmiecia ... Powiedz mi czy jest za późno na zmiany ? Ja tez chce jej udowodnic wiele ze sie zmienilem tylko dlaczego ona mi to robi niczego juz nie rozumiem