Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztargniona matka

Mem prawo interweniować? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Roztargniona matka

Mój syn ma 29 lat a związał się z kobietą, która ma 37 lat i 3 dzieci juz prawie dorosłych... była mężatką... co o tym sądzicie? Moim zdaniem ona nie myśli o nim poważnie, on pracuje ciężko, dobrze zarabia a ona ssie od niego pieniadze jak tylko moze, ostatnio stracił na nią 9 tys w 3 tygodnie. Nie wiem co robić

Gość Roztargniona matka
ma 2 synów i córkę jeden syn ma 15 lat, drugi 12 a córeczka około 5

Gość jedynie z synem
Jedynie co mozesz to porozmawiac z nim ,zebys czasem nie latała do niej ,bo syn do reszty cie znienawidzi.To dorosly facet ,moze wiązac sie z kim chce.Spokojna ,szczera rozmowa,argumenty ---tylko to moze cos zmienic

Gość Roztargniona matka
on rujnuje sobie życie, nie widzi tego, ze kazdy sie z niego śmieje, mieszka ze mną cały czas traci pieniądze na nią a nie pomyśli o jakimś lokum dla siebie, a gdy tłumaczę mu ze robi błąd on twierdzi ze wie co robi

Gość jedynie z synem
wiem ,ale nic na siłę ,sprobuj go przekonac ,że ten związek nie ma sensu ,a jesli nie bedzie sluchał, to być moze za jakis czas zycie da mu porządnego kopniaka ,bo czlowiek uczy sie na błędach. Chyba ,że jakoś sobie poukładają to swoje zycie . Rozumiem ,że jestes rozczarowana ,ja też nie chcialabym takiej synowej ,ale coż mozna zrobic ? Nie jezdzij do niej,nie rob afer ,bo syn odwroci sie od ciebie

Gość Roztargniona matka
Mam zamiar jechać do jej matki, źle zrobie?

Gość ani sie waż ! nigdzie nie jedz
no chyba ,że chcesz aby sie od ciebie odwrócił a jestes na najlepszej drodze !

Gość jedynie z synem
Najlepiej jakby jego przyjaciele zabrali go na balangę ,moze wtedy poznałby odp.dziewczynę albo chociaz wymyslec sposob i skłocić go z tą kobietą .Cięzka sytuacja,trzeba działac ostroznie .

Gość adsckjasbcvjvj
no i co jej powiesz że ma niegrzeczną córeczkę bo zadaje się z twoim synem który jest młodszych .... rozwaliłaś mnie na łopatki... hahaha

Gość nie nie jedz taaam
nie ,nie jezdzij nigdzie ,bo stracisz syna . pogadaj z jego znajomymi i wymyslcie coś ,niewielka inrtyga nie zaszkodzi ,byle sie o tym syn nie dowiedział :)

Gość ani sie waż ! nigdzie nie jedz
mój brat był w takiej sytuacji ale to juz daawno ...związał sie z babskiem w wieku naszej mamy prawie ...matka wychodziła ze skóry latała i wydzwaniała ale oni sie wtedy wyprowadzili i co ! Nie wtrącaj sie bo oni sa dorośli ...Brat pewnego dnia poznał fajną dziewczyne w swoim wieku i jakos tak powoli powoli i sie rozeszli ze staruchą :O

Gość milllanna
znam takie jak Ty matka, która liczy pieniądze synowi najchętniej byś sama te pieniądze wydawała co? on jest dorosły, zarabia, jego sprawa gdzie pakuje kasę może jest z nią szczęśliwy? dlaczego z góry zakładasz, że nie? ii jakim prawem chcesz INTERWENIOWAĆ? jesteś strasznie zamknięta i próżna kobieta przed 40, z trójką dzieci też może być wartościowa i zasługiwać na szczęście

Gość autorka ma rację
no nie wiem i wcale sie nie dziwie autorce.Mlody facet bierze sobie taki cięzar gdy tymczasem moze poznac mloda dziewczyne i miec swoje dzieci . po co mu stara dupa ,przeciez ona na pewno nie zechce miec z nim dzieci :o

Gość k n s
nie jestem Matką i rowniez nie czuje sie jakbym miala matkę ale rozumiem Cię! wedlug mnie powinnas porozmawiać z synem o jego stabilności finansowej czy odkłada jakieś pieniądze. wiem że go kochasz ale odetnij pępowine zaproponuj zeby zamieszkał z Tobą kobieta ale nie dlatego ze Ty tak chcesz tylko dla jego szczescia bo skoro ją kocha i utrzymuje to powinien czuć potrzebe zamieszkania z nią. Nie mozesz zle mówić na jego kobietę bo To jego wybór, być może zły ale jego i pamietaj że możesz przekroczyć niebezpieczną granicę i go stracić.

Gość jołjołjoł
jejku, 9 tysięcy? to on jej dom wyposaża czy co? może Twój syn ma jakiegoś znajomego, kuzyna kogoś kto zachowa dyskrecję,ale też z nim porozmawia,da mu do myślenia; masz jeszcze dzieci oprócz niego? może rodzeństwo bardziej wpłynie na niego?