Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokateeee

czy lubicie jeść w SPHINXIE?

Polecane posty

Gość mokateeee

Smakuje Wam tam jedzenie? W każdym Sphinxie widzę zawsze mnóstwo ludzi i naprawdę tego nie rozumiem. Jadłam kilka krotnie w różnych miejscac i tylko w jednym punkcie było smaczne. W reszcie suche, poprzypalane, trudne do pogryzienia. A te surówki? Nawet smaku surówki nie przypominają. Czy naprawdę innym tam smakuje?

Gość taki sobie korkociąg
tam jedzom tylko faraony

Gość mokateeee
ostatnio udało mi się tam zjeść wspaniałego wielbłądziego placka posypanego suszonymi kozimi bobkami :)

Gość no tak więc31
a piramida? to jest to samo?

Gość karolajna 109
mam to samo autorko I choc jadlam tam wielokrotnie,juz wiecej nie pojde Znalam tylko jeden punkt gdzie bylo jako tako..Reszta straszna-sucha ,przypalona,przesolona,syrowki tragedia..:( nigdy wiecej....

moj brat pracowalam tam przez pewien czas - mowil, ze ogolnie sa dobre warunki higieniczne (w kuchni) tylko nie zawsze jedzenie jest swieze, zupy z torebek itp - ale to raczej duzej ilosci knajp tak jest. gosci zawsze jest duzo chyba ze wzgledu na ilosc jedzenia, jakie tam daja - porcje sa ogromne

Gość mokateeee
do karolajna 109 Dokładnie mamy tak samo. wczoraj byłam w SPHINXie ostatni raz. też już więcej sie nie dam nabrać. Koncepcja ich menu jest fantastyczna, tylko kucharz nie potrafi tego przygotować dobrze. Choć na pewno są sphinxy gdzie można dobrze zjeść, ale ja jadłam chyba w 7 i niestety tylko w jednym było smaczne. Aż nie mogę uwierzyć, że oni mają stałych klientów.

smak zalezy od kucharza ;) ja juz tez tam nei bede jadla - ze wzgledu na brata, sam odszedl ale mial powody. a jak on tam byl (tylko wtedy przychodzilam) to zawsze doradzil, co warto dzis wziasc, a czego unikac - bez niego to za duze ryzyko :D

Gość karolajna 109
klientow maja mnostwo,chyba faktycznie ze wzgledu na te wielkie porcje-choc nie wszedzie sa takie..A moze to cool chodzic do sphinxa..;)

brat opowiadal o wielu 'celebrytach', co sie tam czesto jedza - i to tez mnei dziwi