Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camillo bum bum

Sądzę, żę kobiety szantażują mężczyzn seksem

Polecane posty

Gość Camillo bum bum

Kobiety uprawiają namiętny seks tylko wtedy, facet dostanie wypłatę lub potrzebują czegoś. Z kolei nawet najmniejszy spór powoduje iż przez miesiąc potrafią nie dać, bo "my ich nie szanujemy"...

Gość Iza nowabankowa
spadaj zboku na erotyczny

Gość bluiojoppp
bo kobiety zaczynają lubic seks tak naprawdę około 30 stki

ty masz jakies traumatyczne przezycia?? :D ja sie pruje jak kroliczek... 31 dni w miesiacu moge :D

Gość Camillo bum bum
Iza nowabankowa-Prawda w oczy kole!

po 1 ja nic nie "daje" po 2 nie szantażuje seksem i brzydze sie kobietami które to robią, a niestety znam kilka takich.. a po 3 to po kłótni , w ktorej w jakiś sposob poczułam sie urażona lub ON nie mam ochoty na seks. Nie jestem zwierzeciem, ktory robi to mimo wszystko i byleby robic. Mam uczucia i gdy miedzy nami nie jest w porządku to nie wiem z jakiej racji mamy uprawiać seks? Seks to nie sama fizyczność:o Widać ze faceci są pozbawieni wyzszych uczuć i seks jest odrębny od wszytskiego 🖐️ to na dziwki jedzcie i zostawcie w spokoju zony jak pragniecie seksu pozbawionego uczuć :)

Gość GERBERR
Co sie łamiesz .Przyjdzie taki czas ,ze ona zacznie prosic sie o seks -z wiekiem.

Coralik - Ale oni tylko widzą te kobiety które "szantażują" :D Te które traktują seks jako cos potrzebnego w związku ( ale nie byleby to robić) dla nich po prostu nie istnieją. a ogólnie to coś czuje ze autor z tych którzy uwazają że kobieta powinna być pachnąca, zadbana, chuda, piękna, powinna gotować, sprzatać, mieć dla niego zawsze czas, podawać piwo, nie złościć się, nie mówić, "Dawac" mu na kazde zawołanie i pracowaći najlepiej jak wychowa sama 5 dzieci :D

Autorze ogólnie to może być problem w Tobie. Może nie wystarczająco o nią dbasz, zajmujesz się nią domem.. :) I ona seksem chcę Ci to wyperswadować . TRaktuje seks jako nagrodę.. I tak chcę Cię zmusić do częstrzycch zachowań, tych po krotych Cię "nagradza" :) Ale faceci są zbyt tępi :D Powiedzą" pizda nie daje" i tyle :)

Gość Clairwil
tym razem się z tobą zgadzam wenus:)

Gość Clairwil
Iza nowabankowa chyba właśnie do nich należy:p