Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajakonda

zawroty głowy

Polecane posty

Gość ajakonda

Witam wszystki mamy mam problem bo starsznie mi się kreci w głowie to juz 2 x 1-szy miałam w dn.Wigili że az mnie zamrowiło noi dziś to samo do tego mam tak twardy brzuch kuje mnie.Sama nie wiem czy to jest na miesiączke czy może rzeczywiscie ciaża ?

Ja zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży chodziłam ja Jack Sparrow z piratów z Karaibów :) ciągle mi się w glowie kręciło. Po paru dniach, dzień po spodziewanym okresie zrobiłam test i teraz jestem w 10 tygodniu ciąży :) Kiedy masz spodziewaną @?

Gość ajakodna
z tą miesiączka u mnie to jest ciezko bo potrafie nie miec jej długo..a mianowicie miałam ostatni raz pod koniec września i koniec noi te zawroty głowy nie wiadomo czy spowodowane miesiaczka,czy ciąża nie mam jak wyjśc z domu po test bo narzeczony w pracy a ja klucze u siostry zostawiam.Mojego ginekologa nie ma tzn jest ale przyjmuje tylko cięzarne pozatym był nie za dobrym lekarzem ponieważ od 2005r.mam takie miesiączki nie regularne..to za kazdym razem luteine mi przepisywał.

Gość ajakonda
Noi oczywiscie GRATULUJE dzieciaka :) ahh..jakja bym chciała już mam nadzieje że to nie miesiaczka noi niech ten narzyczony juz wraca z testem.. OBY OBY OBY !!