Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovinka20

ILE LAT TRWA SILNE UCZUCIE DO KOBIETY U MĘŻCZYZN?

Polecane posty

Gość Lovinka20

Po jakim czasie uczucie jest słabsze? Teoria ewolucji mówi, że mężczyzna po 4lech laach zaczyna nudzić się kobietą, a te peirwsze 4 lata silnego uczucia to są dane przez naturę, by spłodzić dziecko i pomóc w wychowaniu przez ten okres

Gość ja jestem w zwiazku juz prawie
7 lat i szczerze-coraz bardziej kocham swojego partnera a on coraz bardziej kocha mnie. wiem o tym, czuje to, moj zwiazek jest z roku na rok coraz lepszy-moge okreslic go sielanka, malo tego-kto po 7 latach z jedna dziewczyna nadal na jej widok robi "maslane oczy"? moj ma je za kazdym razem...

Gość Lovinka20
naprawdę?

u mnie trwa 3,5 roku i z dnia na dzień jest coraz silniejsze :)

Gość thiooo
Regres gorzej gdyby nie mogła już więcej uprawiać seksu, albo gdyby wyjechała na kilka lat? teskniłbyś za nia czy byłbyś szczęśliwy w objęciach innej?

pytanie z serii a co byś zrobił gdyby jej albo tobie obcieło rece i nogi? bez sensu i nie mające nic wspólnego z tematem

Gość thiooo
nie no powiedz, bo ja w te bajki nie wierzę

Gość thiooo
te miłosne ;)

Gość odpowiem szczerze na pytanie
Silne uczucie do kobiety trwa zawsze za krotko - to tyle w odpowiedzi na temat, natomiast co do zadanego pytania Regresowi - zaden facet nie wytrzyma bez seksu a tu jeszcze kilka lat, z pewnoscia bylby w objeciach innej i to bez zmruzenia oka.

natomiast co do zadanego pytania Regresowi - zaden facet nie wytrzyma bez seksu a tu jeszcze kilka lat, z pewnoscia bylby w objeciach innej i to bez zmruzenia oka." a jaką chcesz usłyszeć ode mnie odpowiedz?

Gość thiooo
zaden facet nie wytrzyma bez seksu a tu jeszcze kilka lat, z pewnoscia bylby w objeciach innej i to bez zmruzenia oka. nie myśląc nawet o tamtej :) taka prawda i co gorsza byłby szczęśliwy

jaką chcesz usłyszeć ode mnie odpowiedz? SZCZERA PRAWDE !

Gość thiooo
więc jedyne uczucie jakim mężczyzna darzy kobietę to seksualne ;)

taka prawda i co gorsza byłby szczęśliwy " na jakiej podstawie wnioskujesz co mi przynosi szczęście?

Gość thiooo
wszystkim facetom właśnie seks , tylko i wyłącznie

Regres, widze, ze grasz w pytania i odpowiedzi, zamiast napisac wprost jak byloby naprawde. Powtarzam, zaden facet przez dluzszy czas nie wytrzyma bez seksu, wiec przy braku ukochanej obok, zaczyna sie poszukiwanie nastepnej i albo jest to traktowane wylacznie jak przygoda/odskocznia, bo ukochana wyjechala albo silne zauroczenie nowa partnerka przerodzi sie w kolejne silne uczucie i wczesniejsza pojdzie z torbami - taka prawda!

Gość silne uczucie trwa tyle na ile
między stronami jest to coś,niezdefiniowalne coś

Gość silne uczucie trwa tyle na ile
Ewentualnie może też czasami na ile potrafią to docenić.

thiooo wszystkim facetom właśnie seks , tylko i wyłącznie " NIE MAM WIECEJ PYTAN Regres, widze, ze grasz w pytania i odpowiedzi, zamiast napisac wprost jak byloby naprawde" PYTANIE BYłO INFANTYLNE wiec i odpowiedzi brak Powtarzam, zaden facet przez dluzszy czas nie wytrzyma bez seksu," dłuższy czyli ile? Chcesz coś wymóc ?

Gość thiooo
regres to odpowiedz krótko i na temat iie byś wytrzymał zanim znalazłbyś koleżankę na seks ?

Twoje wzbranianie sie usilne przed odpowiedzia juz narzuca okreslony tok myslenia. Kto wie, czy w Twoj idealny na pozor zwiazek nie wdala sie juz zdrada badz zauroczenie inna z Twojej strony. Milosc miloscia, zycie toczy sie swoim rytmem a kazdy facet ma galy i dostrzega inne laski, jednoczesnie kochajac swoja kobiete co w przypadku zdrady zupelnie im nie przeszkadza, jakbyscie uczucie na te chwile odkladali na polke... Gdybys pozostal przez dluzszy czas kilka miesiecy/rok bez swojej ukochanej obok z powodu jej wyjazdu, jak ktos wczesniej napisal, to uwazasz, ze zadowolibys sie tylko wspomnieniami ????? naiwna nie jestem !

regres to odpowiedz krótko i na temat iie byś wytrzymał zanim znalazłbyś koleżankę na seks ? " ale ja nie szukam kolezanki na sex i nie zamierzam szukać :) Nadal nie rozumiem twojego pytania!!!

ale ja nie szukam kolezanki na sex i nie zamierzam szukać Nadal nie rozumiem twojego pytania!!! HAHAHA nie rozumiesz tego pytania? czysto hipotetycznie jest zadane, wiec wysil sie i odpowiedz z punktu widzenia faceta, choc i tak znamy odpowiedz, jednak wypowiedz sie choc raz konkretnie :o

Milosc miloscia, zycie toczy sie swoim rytmem a kazdy facet ma galy i dostrzega inne laski" kłamałbym jesli napisał bym że jest inaczej :) Gdybys pozostal przez dluzszy czas kilka miesiecy/rok bez swojej ukochanej obok z powodu jej wyjazdu, jak ktos wczesniej napisal, to uwazasz, ze zadowolibys sie tylko wspomnieniami ????? " jesli napisze że bym wytrzymał zadowoli cie ta odpowiedz? czy tez nie?

Gość zwykle
Zwykle okres męskiej wymuszonej abstynencji trwa około pół roku, potem albo coś sie robi w tym kierunku, aby być razem lub częściej razem albo szuka się innej na seks, niekoniecznie do miłości. Takie zdanie słyszałam od paru facetów.

Gość marylkawawaxo
PROSZĘ .

Gość thiooo
zwykle-- ja potwierdzam, kolega wytrzymał z pół roku po rozwodzie, później znalazł jedną na seks raz w tyg. czasem rzadziej i robią tak już2 lata, nie kocha jej, jest tylko znajomą, a jest szczęśliwy :)