Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lovinka20

ILE LAT TRWA SILNE UCZUCIE DO KOBIETY U MĘŻCZYZN?

Polecane posty

czysto hipotetycznie jest zadane, wiec wysil sie i odpowiedz z punktu widzenia faceta" nie bawię sie w hipotetyczne gadki :)

Gość oklahoma
1,5 roku ze swoją dzieweczyną, mimo że czasem trzeba mieć dużo do niej cierpliwości to kocham ją z każdym dniem coraz bardziej. Kocham mocniej niż wcześniej. Do tej pory mi mówi, że uwielbia we mnie jak patrząc na nią mam takie maślane oczka :)

Gość odpowiem szczerze na pytanie
jesli napisze że bym wytrzymał zadowoli cie ta odpowiedz? czy tez nie? owszem zadowoli, jednak nie jestes w tym przypadku szczery nawet sam ze soba. Dopadlyby Cie mysli, czy ona jest Ci wierna bedac daleko od CIebie, smutek, tesknota, na koncu poszukiwanie pocieszycielki i usprawiedliwianie sie przed samym soba, ze to tylko na chwile, ze nic nie znaczy etc....;) pozdrawiam 🖐️

Gość Mściciel Jarosław
Co za idiotyczne pytanie, to z tym ile by się wytrzymało bez seksu. Po pierwsze jak na to odpowiedzieć jeżeli się tego nie sprawdziło? Można zawsze rzecz w obronie tego debilnego pytania, że nie trzeba wejść na górę, aby zobaczyć jaka jest wysoka. Mimo to i tak samo pytanie nie ma sensu. Dla każdego, niezależnie od płci ważne byłyby okoliczności. Czy mu ukochaną osobę porwali na ten rok/kilka lat, sama wyjechała i nie chce kontaktu (czyli de facto brak związku, więc gdzie zdrada), bo w żadnej, zdrowej relacji nie zostawia się partnera samego od tak sobie... :o A z inne beczki, mało to kobiet zdradzających partnerów? Bo za rzadko się z nimi kochają, bo mają większe potrzeby, bo mają taki kaprys. Same sobie zadajcie to pytanie i zobaczycie jakie jest bezsensowne. Lubimy oceniać po sobie, ale ludzie są różni. Ani wy, ani wasze skróty myślowe...

Gość zwykle
Można coś stwierdzić na pewno, jeśli się naprawdę tego doświadczyło. Oczywiście - tylko za siebie, nie za innych, więc opinia Regrasa w temacie jest tyle warta co funt kłaków. Nie nakręcaj się.

Gość thiooo
ja stwierdzam na pewno, przykłady z życia wzięte

Gość zwykle
Moja opinia dotyczyła żonatego kolegi, wyjechał i po pół roku wrócił, bo jak stwierdził: dłużej bez kobiety bym nie wytrzymał i mógłbym zrobić jakąś głupotę. Oczywiście był to facet, który seks uprawiał regularnie.

Gość zwykle
W temacie silnych uczuć mężczyzn do kobiety - czasem bywa dozgonne, ale nie przychodzi samo z siebie i nie jest dane raz na zawsze.

Gość U mnie to
7 lat . Ale ja jestem zboczeńcem.

Gość thiooo
nie zboczeńcem tylko impotentem

Gość zwykle
Osobiście znam faceta, który kocha jedną kobietę ponad 20 lat, po 15 latach stwierdził, że to miłość prawdziwa aż po grób. To dopiero zboczenie :-P

Gość zwykle
thiooo Teraz mowa o miłości, a nie seksie.

Gość qsfhgfdsghgfd
Co żeście się tak przyjebali do regresa? Facet napisał jak uczucie wygląda z jego strony i już jakieś debilki zaczęły nagonkę. Widać że jakieś popieprzone jesteście,ze skrzywieniami w stosunku do kolesi, aż mi was żal :o Thioo przebiła swoim pytaniem autorke :D Każdy człowiek jest inny i każde uczucie jest inne. Jeden związek trwa rok i facet ma dość a z inną po 10 latach potrafi flirtować tak jak na początku związku. Zadawanie tak debilnych pytań jest bez sensu.

Gość Jarosław Kamecha
3 lata góra :O

Gość Jarosław Kamecha
później nowa szpara :classic_cool:

Gość jestes jebnietyy
i to niezle

Można coś stwierdzić na pewno, jeśli się naprawdę tego doświadczyło. Oczywiście - tylko za siebie, nie za innych, więc opinia Regrasa w temacie jest tyle warta co funt kłaków" definitywnie oczekujesz jednej odpowiedzi :D na swoją chorą teorię :) czasem bywa dozgonne, ale nie przychodzi samo z siebie i nie jest dane raz na zawsze." więc ja sie spytam a skąd to przychodzi? z kosmosu czy może to DHL-ką przywożą ? pieprzysz :)