Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maammuussiiaa pawełka

chrzest a rodzice

Polecane posty

Gość maammuussiiaa pawełka

mam problem . kiedys mieszkalam z rodzicami z moim synkiem i narzeczonym okolo 2 tygodni temu sie wyprowadzialam do tesciow , czasem odwiedzam moich rodziców. przyjechalam tydzien temu powiedzialam mojej mamie ze chrzciny beda w nowy rok ona nic nie powiedziala na ten temat ale ok. wiec w sylwestra uroczyscie zaprosilam ich na chrzciny a oni z wielkim oburzeniem ze co im tak pozno mowie!!!! no ale mowilam wczesniej tylko mataka udawala głupia.w nowy rok chrzcilismyy na popoludniowej mszy , myslalam ze sa w kosciele ale nawet nie rozgladalam sie. po chrzcinach czekam i czekam w domu na nich ( impreza odbyla sie u tesciow ) oni nie przyjechali. ani nawet do kosciloła!!!! nawet na wnuczka chrzciny!jest mi bardzo smutno , nawet moj brat nie przyjechal z bratowa i chrzesniakiem ktory mieszka na czas z nimi kiedy przyjezdza z zagranicy. byla tylko z mojej strony siostra ktora byla chrzestna.

Bardzo smutna sprawa i straszne jest to, ze rodzice tak się zachowali, ale musieli mieć jakieś powody. Głowa do góry :) Wszystko będzie dobrze :)

Gość mamaa pawełkaaa
no wlasnie tylk jakie te powody? co im dziecko zawiniło ze nie przyszli nawet do kosciola:(

Gość tola fasola
podejzewam ze jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze:).Pozdrawiam,Może troszkę za pozno jednak poinformowalas?

Gość mamaa pawełkaaa
pozno? moim zdaniem napewno nie! mial byc chrzest po swietach ale przełozony został na nowy rok , wiec wiedzieli ze bedzie po swietach tylko konkretnie w ktory dzien nie wiedzieli duzo wczesniej tylko tydzien przed. ja nawet nie chce od nich zadnych pieniedzy , a o pieniadze napweno nie chodzi bo je maja pod dostatkiem.chcialam tylko by byli dla wnuczka

Gość mamaa pawełkaaa
upppp

Gość a co tu więcej mówić
było minęło TYLKO oni znają powód swojej nieobecności a Tobie wiadomo że będzie przykro jednka przy zapraszaniu "na ostatnia chwile" mogli powiedzieć ze nie przyjda bo.... a tak to WIELKA NIEWIADOMA ] dzwonilaś do nich już w tej sprawie??? przynajmniej zadzwoń i się dowiedz o co chodzi telefon nie będzie "łatwy" ale przynajmniej wyjasni co to był za ważny powód