Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dotus1990

jaki podkład?

Polecane posty

mam problemy z dobraniem podkładu,próbowałam już oriflame Giordiani Gold(jest za ciemny i taki za pomarańczowy), Maybelline, SuperStay 24h najjaśniejszego i tez za ciemny jak dla mnie,czytałam o Max Factor - Lasting Performance odcień 100,co myślicie? jest on jaśniejszy? bardzo proszę o pomoc,nie mam idealnie gładkiej skóry a chciałabym dobrze wylądać

jak ja kupie zle dobrany podklad to mieszam go z innym niewypalem (z za ciemnym jasny itd)

Gość BBSDBN
moze kup sobie transparentny on ma to do siebie, ze dopoasowuje sie do kolorytu skóry najlepiej to skorzystac z probek

Gość revlon colorstay 150 buff
j.w

Gość panasonic hdc
wez probke, maznij na lini szczeki, jesli nie widac roznicy z szyja _ to twoj kolor!

Gość kate_88
Ja polecam Revlon colorstay. Kryje, matuje i ma przeogromną gamę kolorystyczną. Jego pełna recenzja jest na dourody.pl i to w sumie ona przekonała mnie do zakupu tego podkładu. I nie żałuję! Jeden z lepszych jakie miałam. Kosztuje ok 60 zł

no a nikt nie wypowiedział się na temat podkładu max factor,szukam tak w granicach 40 zł ,poza tym mam do sprzedania ten z maybelline