Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nosz ku******

Moja kuzynka jest GIMGÓWNEM !

Polecane posty

Gość Nosz ku******

Przecież to dziecko ma dopiero 14 lat ! Wczoraj powiedziała w końcu swoim rodzicom ,ze jest "chyba" w 3 miesiącu ciąży ! Tatuś oczywiscie NO NAME bo zaciążyła na jakieś imprezie ! co za idiotka najlepsze jest to ,ze w sylwestra najebała sie w 3 dupy ledwo stała na nogach i rzygała gdzie popadnie- tak mi powiedział mój brat bo był na tej samej imprezie. Już mi szkoda tego dziecka nie dość ,ze matka debilka to jeszcze może mieć FAS :/ Ja nie wiem takim kretynką to powinni jakieś blokady na cipy zakładać ! szkoda mi tez wujostwa bo naprawdę fajni ludzie ,a córka taka KRETYNKA !

Gość Nosz ku******
ja też nie wiem co się dzieje z tym światem.

mojego faceta siorka i jej kumpela ciągle się napierdalają :/ po 18 lat mają;/ facetów nawet biją. ostatni jej tekst : tłukłam takie kolesia po głowie obcasem :P

czasem tak sie zdarza .... u mnie w rodzinie tez kuzynka w ciazy byla ... jak miala 14 lat ... co najdziwniejsze ... zadnej nauczki jej to nie dalo bo po roku czasu znowu byla w ciazy ... cuź taki typ ... albo złe wychowanie ... nie wiem bo nie utrzymujemy kontaktów

Gość Nosz ku******
jeszcze wczoraj pół dnia mi ryczała w rękaw ale ja stwierdziłam ,ze nie będę sie litować i powiedziałam jej co o niej i tej sytuacji myślę ;/