Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zawiedziona jestem

nie na tamat

Polecane posty

Witajcie. Mam problem natury osobistej i proszę nie bądzccie złe że tu o tym piszę. Chodzi o to że mam bardzo fajnego kochającego chłopaka,jest ode mnie o 8 lat starszy,wszystko było by super gdyby nie to że on jest bogaty,a ja biedna. On twierdzi że jemu to nie przeszkadza i powoli zaczynamy planować ślub,niestety wczoraj był po prostu pijany i język mu się rozwiązał,opowiedział mi wszystko,mianowicie to że każdy oprócz jego mamy odradza mu ślub ze mną,tłumacząc że ja przecież nic nie mam...strasznie sie boję tego co będzie dalej,wiem że z nim będę ale boję się że potem jego rodzina bedzie mnie zle traktować. Nie wiem co mam zrobić,czy być z nim czy może lepiej się rozstać i żyć w spokoju. Doradzccie mi coś proszę

Gość najwazniejsza miłosc
zastanów sie czy go kochasz..Nie bierz pod uwage jego pieniedzy i opini publicznej. To ma byc wasze zycie - nikogo innego! ludzie moga Ci zazdroscic stą kąsliwe uwagi. Nie daj sie. Jak jestes z nim szczeliwa to z nim bądz.

nie powinien ci tego mówić,nie do konca jest w porządku wobec ciebie,nie ważne że był pod wpływem alkoholu,to go nie tłumaczy.Jak ty się masz teraz czuc w towarzystwie jego rodziny?nie pomyślał ...a może chciał cie zniechęcic do siebie bo nie jest on sam pewien czy chce z tobą byc ....acz kolwiek jeśli sie kochacie to racja ,nie przejmuj sie nikim i badźcie razem

dokładnie, to ma być Wasze życie, nie jego znajomych czy rodziny. jeżeli naprawdę się kochacie to dacie radę, nawet wbrew wszystkiemu i wszystkim. w każdym razie zyczę dobrej decyzji :*