Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

strasznie długo czekam na przesyłkę z allegro

Polecane posty

zamówiłam coś jeszcze przed świętami:O Pisałam do sprzedawcy i została wysłana ta przesyłka przed świętami własnie. Dzisiaj dostałam pozytywny komentarz za szybką wpłatę itp...czy to możliwe że takie jest kosmiczne opóźnienie na poczcie przez święta i nowy rok?:)

Gość xcxcvfxc
tak

Gość mogłaś wziąść numer
przesyłki , nadawca zawsze dostaje na potwierdzeniu nadania przesyłki, iść z tym na pocztę i sprawdzili by w kompie co z nia jest . Dziwne ze sprzedajacy sam wystawił pierwszy komenarz zawsze to kupujacy ma taki obowiązek hmm

a nie, sorry, numeru przesyłki nie mam tylko numer zamówienia eeech...ale mam konktakt mailowy ze sprzedawcą, co do komentarza to sama się zastanowiłam dlaczego tak jest, ale stwierdziłam że wszystko ok, sprzedawca ma same pozytywy na swoim koncie..hm...

Gość mogłaś wziaść numer
własciwie tak naprawde jak paczka nie dochodzi do kupujacego to sprzedawca powinien robić w gacie i on latac po poczcie i sie pytać kiedy dojdzie a nie kupujący

no więc wysłałam jej maila (juz wcześnieij jej pisałam, że nie otrzymałam przesyłki, napisała że została wysłana przed świ i że niedługo powinna być) a teraz napisałam że wciąż jej nie mam i się tym niepokoję, zobaczę czy zareaguje na to i w jaki sposób, nie była to jakas mega droga rzecz, ale nie uśmiecha mi się wyrzucac pieniędzy w błoto, jeszcze nigdy nie zawiodłam się na allegro więc jestem dobrej myśli.

Gość Tadek niejadek
Aga znalazlas juz faceta?