Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana17

Załamana

Polecane posty

Jak zwykle chodzi o faceta, znam się z nim ok. 4 lata. Byliśmy ze sobą 2 i pół roku, nie cała przerwa roczna i znów się spotykamy... od jakiś dwóch miesięcy. Wszystko było do dziś w porządku, a rano... zaczął się żalić, że nie spał cała noc, że czyje się fatalnie i coś się z Nim dzieje, że Nikt się nie interesuje. Ja chciałam mu pomóc, jakoś wesprzeć. Nawet pytałam jak mogę mu pomóc i co się dzieje a On mi napisał, że już jest dla Niego za późno na pomoc i lepiej będzie jak o Nim zapomnę, napisał na koniec, że mnie Kocha i się pożegnał. Pisałam do Niego a On nic. Żadnych znaków życia nie daje. Martwię się. Nie wiem co mam o tym myśleć. Po części też jestem zła, że mnie olał... Myślałam także, że może ma inną... Nie chcę ciągle się narzucać i pisać bo nie odpisuje... Co mam robić, czekać? Czy napisać porządnego smsa... tylko jakiego? Proszę, doradźcie mi:(

Mam o Niego zabiegać? Nadal pisać? Ale co mu napisać, żeby dał znaki życia:(?

A jeśli On ma inna i zaczął tak kręcić, żeby niby nie była jego wina....

Niech ktoś się wypowie:( Dla mnie to naprawdę ważne... nie wiem co mam robić teraz...

Gość czicza
idz do niego i pogadaj z nim w cztery oczy

To raczej nie możliwe:( ale nie chcę wyjaśniać powodów... Gdybym mogła to bym poszła...

Gość czicza
to by bylo najlepsze co mozesz zrobic. a jezeli nie mozesz (?) to porpostu zadzwon do niego. jak nie odpierze daruj sobie moze sam sie odezwie

Piszę, dzwonię i nic.... napisałam teraz czy chce to wszystko przekreślić... i nic.... nadal milczy... może dać mu spokój? Napisać, że się ode mnie uwolnił i nie będę mu więcej w drogę wchodziła skoro chce? sama już nie wiem...:( to jakaś dziecinada, czemu On się tak zachowuje, przecież ja się martwię i zżeram nerwy:(

Gość czicza
daj mu juz spokoj jak sama to napisalas. bedzie chcial to napisze

Gość trybun na kafe
no jasssneee...Fazet ma to w d... a ta za nim lata...Typowe Za fajansiarzami lataja dupki że hej...:(

Może wcale nie ma w dupie tylko przeżywa jakiś ciężki okres, ale rozwiązaniem nie jest milczenie i rzucanie wszystkiego...

powody moga byc 3. albo facet ma cie w dupie i w taki kretynski sposob zakonczyl znajomosc albo sprawdza czy ci na nim zalezy albo ma jakas depresje lub jest na cos chory i sie zalamal

Gość taa zglosil w niedziele
a moze sie zabil?:o

Ja mysle ze ten sms znaczyl rozstanie :( Niestety,daruj sobie Tak n marginesie to straszny brak szacunku z jgo strony nawet nie spotkał się z tobą żeby ci to powiedzieć Dobrze że jeszcze ci nie napisał ze nie jest ciebie wart:O

Gość czicza
a moge wiedziec ile on ma lat?

Nie, nie zabił się... to miał być żart?:( nie wiem jak mam interpretować jego zachowanie...:(

Gość taa zglosil w niedziele
nie to nie mial byc zart, czasem ludzie sie tak zegnaja przed samobojstwem :o

Gość czicza
tomoze naprawde cos lezy mu na sercu. albo jest takim debilem ze w ten sposob cie zostawil

Wiem, że był by zdolny do samobójstwa bo kiedyś próbował... miał problemy... a dziś bez powodu zaczął się żalić i pisał, że lepiej jak o Nim zapomnę... a może On zwyczajnie mnie zdradził, teraz żałuje i chce to rozwiązać w ten sposób.... nie wiem

Gość czicza
w takimrazie jest chilernie nie dojrzaly

jak wiesz,ze ma tendencje do samobojstwa to zadzwon moze do jego rodzicow o ile znasz nr i zwyczajnie spytaj jak sie ma bo sie martwisz i tyle, on nie musi o tym wiedziec, a Ty bedziesz spokojniejsza,ze nic mu nie jest, a zachowanie jego to tylko glupi szczeniacki wybryk

Też uważam, że jak na swój wiek nie jest dojrzały... tak się nie robi... :(

Gość czicza
nie mysl o tym zajmi sie czyms,oze sie odezwie