Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowany

Problem. Istnieje jakieś ryzyko?

Polecane posty

Gość zestresowany

Mam pewien problem. Otóż kilka dni temu uprawiałem z dziewczyną petting... Zadowalała mnie przez bokserki, gdy po wytrysku wyszedlem do lazienki to przejechalem reka po bokserkach, nastepnie wytarlem rece i mialem zupelnie suche i po jakiś 15 minutach przeszlismy do palcowki. Dziewczyna jest dziewicą i miała dni niepłodne. Teraz pytanie czy istnieje jakies ryzyko zajscia w ciaze?

Gość Firankla
Hej, ja kiedys uprawialam peeting z moim facetem, tez mialam dni nieplodne tyle ze najpierw robilam mu dobrze, optem wytrysk i potem on robil mi palcówke, i w ciąze nie zaszlam, ryzyko chyba bardzo malutkie. Nie przejmuj sie, nie stresujcie sie tak bo to mało mało prawdopodobne.

Gość zestresowany
No ale dotkanlem bokserek ale wytarlem rece czy jest mozliwosc ze cos sie moglo przedostac?

Gość Firankla
Bardzo mała szansa, plemniki to nie komandosy, skoro miała dni niepłodne to nawet śluz jest nie taki jaki powinien być więc plemniki mają małe szanse żeby przeżyć. Wpisz w przeglądare - żywotność plemników i poczytaj.

Gość zestresowany
No mogłem... Ale strasznie się teraz boje...

Gość Firankla
Uwierz ja jestem w owiele gorszej sytuacji :/ stostunek przerwywany w dni plodne,mimo ze we mnie sie nie spuscil i tak jestem zeschizowana na maksa;/

boże, czy jesteście tak głupi, czy tylko udajecie? żeby zrobić dziecko trzeba się napracować.

Gość Firankla
Dziekuje ze mnie uspokoilas, wszystko jest mozliwe w dzisiejszych czasach... jestem mloda, mam 19 lat ..

Gość Tutaj sie mylicie
Jesli dni sa plodne ciaza raz ,dwa ,trzy