Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizabeth

kosmetyki dla pań 50+

Polecane posty

Może podzielicie się wiedzą na temat kosmetyków.Jakich używacie pod oczy do twarzy itp.

Gość jazabek
jak dla ciebie to proponuję preparaty do balsamowania zwłok

Gość nie mam stałych , patrze
na info w ulotkach, lubie zmiany. Głowna zasada - do zmywania tylko mleczko, krem na noc zawsze nie tylko na twarz ale tez szyje i rece. Na cialo najlpesza jest zwyczajna , bezzapachowa spozywca oliwa w bardzo dobrym gatunku - nie ma chemii.

z doświadczenia wiem, że jednak najlepiej przyjmować obfite wytryski na całe ciało. naprawdę pomaga :)

jazabek - wlasnie bylam na pogrzebie kolego mojego syna - wiec odstroznie z tymi zyczeniami, zebys sobie nie wykrakał/a

Gość lopae
i kogo to? jak dla mnie to mogłaś być nawet na pogrzebie Obamy :D

Gość prosze pan
oliwa spozywcza na cialo? heheheh - podziekujemy za smrodek zjelczalego tluszczu, fuj, zwlaszcza w erze gdy jest 1000 kremow do ciala w kazdym sklepie, wystarczy poczytac zastosowanie

Gość są fajne kremy seri AA złota
kuracja i może 50+, ale też 60+-sprawdzone bardzo fajne,tj. krem na noc i na dzień

Gość dyskaszyn
Ostatnio kupiłam mamie fajny krem w aptece z olejem arganowym, ale niestety wyleciała mi z głowy nazwa producenta. Krem dość drogi - ok. 140 zł, ale bardzo przyjemny:)

Gość prawdziwa dobra oliwa
swiża,kupiona w porzadnym sklepei ( greckim chocby) nie smierdzi - nie ma zadnego zapachu. Kremy mają za tpo pelno beznadziejnych dodatkow - nie czytacie składu?

Gość Prestige Shop
Zapraszamy na stronę sklepu internetowego: www.prestige-shop.eu Bez wychodzenia z domu mogą Państwo zakupić u nas wszystkie hity zapachowe dla kobiet i mężczyzn. Oferowane przez nas produkty to najwyższej jakości, bardzo trwałe pod względem utrzymywania się zapachu zamienniki perfum. Otwieramy przed Państwem nasz świat przepełniony przepięknymi, zniewalającymi mieszankami woni, zapachów. Oferujemy Państwu zamienniki perfum w pojemnościach: 20ml

Gość gość
Floslek, dla każdego, niezależnie od kieszeni czy wieku i stanu cery.