Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oksanaaaaaa21

co mam jej powiedzieć?

Polecane posty

Gość oksanaaaaaa21

Wiem to głupie bardzo co zrobiłam ,ale sypiam z facetem koleżanki. Ale stało się.. Najgorsze ,że mieszkamy razem na stancji. Udawało nam sie to ukrywac ,ale ona przeczytała jeden sms i to taki z ,,jednoznacznych" .. bo pisaliśmy w nim o seksie.. jej chłopak mi tak powiedział . Ona przyjeżdza jutro.. I nie wiem co jej mam powiedzieć .. zaprzeczać ,wykręcać się? prawdy jej nie moge powiedzieć Już zostwacie komentarze ,że jestem szmatą itd . Poprpstu co byscie jej powiedziały na moim miejscu ? bo ja nie wiem co robić...

Gość oksanaaaaaa21
też się źle z tym czuje wiem,że to nie fair.. ale nie mam pojęcia co mam jej powiedzieć teraz?

Gość koralina123
Ja bym się chyba przyznała, że jestem winna, że bardzo źle zrobiłam itp. Ale wspomnij też o tym, że on również nie jest bez winy, bo przede wszystkim to on ją zdradził i gdyby nie Ty, to może nigdy by się o tym nie dowiedziała, a tak przynajmniej się przekonała, jakiego ma faceta.

Powiedz jej że jesteś szmatą i puszczałaś sie z jej facetem a potem odejdź i nigdy nie wracaj. wybacz że to pisze :/

powiedz, że to nie Ty i facet zapisał czyjś nr pod Twoim imieniem ..

Gość oksanaaaaaa21
tak ,ale wlasnie o to chodzi ,że ona podobno sprawdzila czyj to nr..

Gość oksanaaaaaa21
up

Gość Eleeene
tez jestem ciekawa co beda inne panie doradzaly w tej sytuacji. A tak na marginesie -czemu to zrobilas kolezance ? Na zlosc? Chcialas jej odbic go? Nudzialas sie ? Nie umiesz sama znalezc kogos sobie i idziesz po najmniejszej linii oporu? Ciekawa jestem twego motywu.

Gość oksanaaaaaa21
Nie chciałam jej tego zrobi ani się odegrać.. poprostu on do mnie zaczał pisać , na początku na jakieś jego odważniejsze smsy nie reagowałam ,a potem już tak.. to czysta głupota była i tyle

Jak nie chcesz mowic prawdy to udaj glupia ze myslalas ze komu innemu wyslalas. Ale tak naprawde to powinnas jej powiedziec ze skrzywdzilas ja moralniei nie zaslugujesz na wybaczenie ani tymbardziej zebyscie mieszkaly razem i powinnas sie wyprowadzic. czy powiesz jej prawde czy nie i tak ty i ten koles zostawcie ta dziewczyne i niech sobie uklada zycie na nowo.

Gość Eleeene
a on jak zamierza wytlumaczyc swojej dziewczynie to? I mysle, ze nalezaloby uzgodnic wspolny front wypowiedzi. Tak by nie dobijac kolezanki do reszty , bo w tej sytuacji traci dwie osoby .To dla niej bedzie ogromnie trudne i dolujace . Przypuszczam, ze bedzie musiala stancje zmienic .

Gość powiedz jej ze
jestes szmata i przegralas zycie ...